Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (56/126) > >>

Modulator:
Nova odvala: lik koji se do pre par dana hvalio kako ce uzeti metan, kako je to dobro, kako je to super, kaze sledece:''ja imam averziju prema tom whey-u i tim suplemetnima, to je sve vestacko, sujeveran sam ja prema tome'' :O
WTF? ne kapiram, nije mi jasno da takvi ljudi postoje :O
da li je neko nekada imao slicno iskustvo?

oktagon:
sujevjeran ?

Black&Decker:
pa normalna stvar,sta je tu cudno?

ako popijes 13 grama whey-a + 13 grama kreatina uz 13 grama dexa...a jos sve to popijes bas na petak 13 ispod merdevina. ...a pritom dok izlazis iz teretane vidis crnu macku nastupa trenutna smrt!
od toga te jedino moze spasiti metan i caj od deteline sa 4 lista...i pozeljno je da jedes zecije sapice cim se probudis ...i naravno moras da kenjas u podne kao pravi sampijon

vlada sin:

--- Citat: Black&Decker  Novembar 14, 2011, 01:16:18 pre podne ---pa normalna stvar,sta je tu cudno?

ako popijes 13 grama whey-a + 13 grama kreatina uz 13 grama dexa...a jos sve to popijes bas na petak 13 ispod merdevina. ...a pritom dok izlazis iz teretane vidis crnu macku nastupa trenutna smrt!
od toga te jedino moze spasiti metan i caj od deteline sa 4 lista...i pozeljno je da jedes zecije sapice cim se probudis ...i naravno moras da kenjas u podne kao pravi sampijon

--- Kraj citata ---
volim kad se nasmejem u rano jutro

Modulator:
prejako :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju