Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (60/126) > >>

srebrni vuk:
skoro je jednom "pacijentu" rekla profesorka sa medicinskog fakulteta kad je budala pitala za misljenje o whey proteinu: ma kakvi to da uzimas,steti genima i potomstvu a o jetri da ne pricam... i naravno preporucila mu je surutku u prahu kao to je extra i nije tako skupo :-O

Rade Serbedzija:
Bas sam se nasmejao procitao sam sve strane xaxaxa i dalje se smejem ima pacijenata svuda...mojoj kevi je drugar rekao da je kreatin iranska droga i da me u americi uhvate sa tim bio bi momentalno u zatvoru,a ako slucajno pritom zapalis travu dok pijes kreatin onda mozak pocinje da ti se razvodnjava,posto kako kaze njegov sin je pio kreatin i napustio je fakultet i postao agresivan sve dok nije prestao to da pije nije isao na faks...a sto se tice wheya on menja dnk strukturu.

UKiTA:
Cuo moj drug u teretani kako dvojica pored pricaju sta bi uzeli od hemije nabrajaju oni tako : anadrol ,dianabol, winstrol...,ne znam ni ja tacno, i dosao on kod mene
i kaze : "Cujes ovu dvojicu"
ja kazem : Äha,zasto?"
kaze on: "Pa pogledaj kakvu sve hemiju znaju,ja sam cuo samo za kreatin i caooo"
Ja pokusao da mu objasnim , medjutim on zna bolje ,pa tako i dalje zivi u zabludi da je kreatin hemiji :D ( i ko zna sta jos zna sto mi ne znamo )

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---kaze njegov sin je pio kreatin i napustio je fakultet i postao agresivan sve dok nije prestao to da pije nije isao na faks...a sto se tice wheya on menja dnk strukturu.
--- Kraj citata ---

:'( :'( :-\ :-\ :-\ :-X :-X :-X

vlada sin:
A moj brat nije pio kreatin i napustio fakultet i postao agresivan , kakva je njegova dijagnoza?:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju