Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (65/126) > >>

Rade Serbedzija:
Ja i ortak danas u teretani pricamo nesto i ubaci se jedan decko ok je lik samo se nerazume zesce u sve ovo i kaze nam kako bilderi piju vodu jedan dan obicnu a drugi dan je kuvaju i time postizu da se koza stanji bas bas,inace ako jedes ujutru med ali pazi sa sacem onda dobijas nenormalnu snagu za trening,i ako pijes protein posle sve se to skine kad prekines svi misici koje dobijes od njega :) hahaha e a ti pijes kreatin ja reko da uf i ja da pijem te hemije proteine itd...izbacivao bi :) e i na kraju uzme i pije mleko posle treninga ali pazi 2.8% mm :)

mica86:
Drugu je u prodavnici suplemenata receno da nikako ne pije tecne aminokiseline u toku treninga, jer nema nikakve svrhe :)

Nikola ifbb:
e to je vrhunac svega :D

Branislav1984:

--- Citat: mica86  Decembar 02, 2011, 12:16:49 pre podne ---Drugu je u prodavnici suplemenata receno da nikako ne pije tecne aminokiseline u toku treninga, jer nema nikakve svrhe :)

--- Kraj citata ---

e to je vec ozbiljno los savet...cesto rade neznalice po tim radnjama

Pedja_Petrovic:

--- Citat: mica86  Decembar 02, 2011, 12:16:49 pre podne ---Drugu je u prodavnici suplemenata receno da nikako ne pije tecne aminokiseline u toku treninga, jer nema nikakve svrhe :)

--- Kraj citata ---

pa to je odlican savet ako se gleda PRODAJA
jer  u toku treninga ti treba 10-20 ml tecnih amino dok ako ces ih koristiti po savetu tog prodavca ,verovatno treba ih uzimati STALNO
i jos ak su mu zalihe pune i odavno mu prodaja tecnih stoji-onda je savet vise nego na mestu...

jbt ne mogu da veurjem

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju