Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Kv4dric3pz:
Svejedno, on topic : Najveca u zadnje vreme koju sam cuo jeste da treba jesti snikers, ali ne bilo kako vec pola pre a pola posle treninga da bi precio razgradnju misica...
dragan vg:
Bas prekjuce, dolazi moj drug u teretanu i kaze meni "Evo uzeo sam 100 g semenki.Rekao mi je jedan lik na netu, da je puno proteina i da je dobro posle treninga".
ymir:
Zavrsio ja trening, otisao u svlacionicu, bio tu jos jedan lik (oko 35-40god.) i ja se skinuo i on me gleda i gleda i na kraju me pitao jel imam dobru ishranu, ja mu rekao da imam i pitam ga sto me pitao, on kao pa imas trbusnjake i posle mu tu objasnjavam za ishranu, pomenem da treba oko 2-2,5gr proteina na kilogram, on kao znam, ali kao to ne valja za krvnu sliku :D E sada da li je to istina ili cu se ja izblamiram sto sam stavio u izvale to ne znam :D
E i jos jedna ima... Uvatila mene malo astma sada skoro i ja kazem to drugaru sa kojim treniram i on ni 5 ni 6 "prestao si da trcis, pa ti od toga" o.O Hahahaha...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Covek je u pravu, ne znam sta je provala tu, ako radis ruke 2 puta umesto jednom nedeljno, brze ces napredovati.
--- Kraj citata ---
jellllll???
a ako jos slabije napreduju onda tri puta nedljeno a ko nikako ne idui najbolje svaki dan?
Kolev Nenad:
Sta,pa ja se ne skidam sa scott-ove klupe... :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju