Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Kolev Nenad:
--- Citat: Boban -ban Mart 13, 2013, 11:19:22 pre podne ---
--- Citat: kokanidja Mart 13, 2013, 11:11:23 pre podne ---tako petkom svi dodju da rade ruke malo pred grad :D
--- Kraj citata ---
Koja je svrha? Mislim i najveći zaostali retard ako ima barem mjesec dana iskustva sa teretanom, doći će do zaključka da mu ta ''pumpa'' na rukama traje 20 max 30 min. Nakon toga izgledaju još gore nego li prije početka treninga ruku. Sjutradan je već druga priča kada se mišić hrani i uz adekvatno okruženje - raste, pa se shodno tome osjeća blaga pumpa i zategnutost.
Ovakve stvari mi nikad nijesu ulazile u glavu i ta zabluda kod naroda koja i dan danas traje.
--- Kraj citata ---
Probao sam brate,radice i dalje :)
Boban -ban:
--- Citat: Kolev Nenad Mart 13, 2013, 11:22:10 pre podne ---
--- Citat: Boban -ban Mart 13, 2013, 11:19:22 pre podne ---
--- Citat: kokanidja Mart 13, 2013, 11:11:23 pre podne ---tako petkom svi dodju da rade ruke malo pred grad :D
--- Kraj citata ---
Koja je svrha? Mislim i najveći zaostali retard ako ima barem mjesec dana iskustva sa teretanom, doći će do zaključka da mu ta ''pumpa'' na rukama traje 20 max 30 min. Nakon toga izgledaju još gore nego li prije početka treninga ruku. Sjutradan je već druga priča kada se mišić hrani i uz adekvatno okruženje - raste, pa se shodno tome osjeća blaga pumpa i zategnutost.
Ovakve stvari mi nikad nijesu ulazile u glavu i ta zabluda kod naroda koja i dan danas traje.
--- Kraj citata ---
Probao sam brate,radice i dalje :)
--- Kraj citata ---
Da, na veliku žalost. Tješim se time što sam možda i ja mogao biti jedan od tih. Pa zahvaljujem što nijesam naslijedio taj neki ''gen'' nezdravog mozga.
Serbian Beast:
--- Citat: Boban -ban Mart 13, 2013, 11:19:22 pre podne ---Koja je svrha? Mislim i najveći zaostali retard ako ima barem mjesec dana iskustva sa teretanom, doći će do zaključka da mu ta ''pumpa'' na rukama traje 20 max 30 min.
--- Kraj citata ---
Mozda su na roidsima pa ta pumpa itekako vise traje :D
Boban -ban:
--- Citat: The Animal Mart 13, 2013, 11:50:38 pre podne ---
--- Citat: Boban -ban Mart 13, 2013, 11:19:22 pre podne ---Koja je svrha? Mislim i najveći zaostali retard ako ima barem mjesec dana iskustva sa teretanom, doći će do zaključka da mu ta ''pumpa'' na rukama traje 20 max 30 min.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pumpa njima 24 h u glavi. Otud i slične ideje. :)
Serbian Beast:
--- Citat: Boban -ban Mart 13, 2013, 11:57:11 pre podne ---
--- Citat: The Animal Mart 13, 2013, 11:50:38 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pumpa njima 24 h u glavi. Otud i slične ideje. :)
--- Kraj citata ---
Hahaha da da :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju