Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (10/126) > >>

Kolev Nenad:

--- Citat: Spartak  Septembar 12, 2010, 06:56:33 pre podne ---uu ova je dobra :
Doso ja danas u GNC da uzmem neki blend, i pitam ovu sto radi koliko kosta protein sensation81 od ultimata, pita me ona jesam li dijabeticar, ja reko ne,a zasto ? pa kaze ovo su ti proteini za dijabeticare (misli na sensation81 i iso) ..ja je pitam zasto tako misli kaze pa zato jer nemaju secera :)) ja se nasmijao i trazio da mi naplati dvije kantice :)

--- Kraj citata ---

a ima blesavih po tim radnjama,mom burazeru jedna nije dala da kupi animal cuts,kao mlad si,pocela jos da mu se dere,decko ima 18 god.....
ti si dobro proso mogla je nalaze da ti trazi... :D :D :D

BuKi_pit:
neki sam dan cuo da je covjek odradio kuru testosteron u kombinaciji sa kreatinom :D

ivan.ipsc:

--- Citat: Kolev Nenad  Septembar 12, 2010, 09:34:22 pre podne ---
--- Citat: Spartak  Septembar 12, 2010, 06:56:33 pre podne ---uu ova je dobra :
Doso ja danas u GNC da uzmem neki blend, i pitam ovu sto radi koliko kosta protein sensation81 od ultimata, pita me ona jesam li dijabeticar, ja reko ne,a zasto ? pa kaze ovo su ti proteini za dijabeticare (misli na sensation81 i iso) ..ja je pitam zasto tako misli kaze pa zato jer nemaju secera :)) ja se nasmijao i trazio da mi naplati dvije kantice :)

--- Kraj citata ---

a ima blesavih po tim radnjama,mom burazeru jedna nije dala da kupi animal cuts,kao mlad si,pocela jos da mu se dere,decko ima 18 god.....
ti si dobro proso mogla je nalaze da ti trazi... :D :D :D

--- Kraj citata ---
X2  

sleepy:
Meni mnoge od ovih stvari nisu smesne. Iz vise razloga. Prvo...prodavci koji ne znaju sta prodaju, a jos gore ne znaju kako radi to sto prodaju (ni osnove tipa sta radi protein/uh/kreatin itd). Drugo...ima ljudi koji mesaju sta stignu bez da znaju sta kad da uzmu i u kolkoj kolicini. Trece...dosta ljudi im se smeje a nece da ih posavetuju...tako da meni onaj ko nece da da savet je isti ko onaj sto hoce da uvali nesto sto moze da steti coveku. Cetvrto...dosta ovoga me podseca ko na jednom forumu o psima gde je covek pricao o tome kako je neki prolaznik glup zato sto ga je za AST-a pitao da li je APBT.

Saidcg:
Kod mene neki lik u teretani juce izjavio da ce sve da pobije i da polomi teretanu, ako vidi da neko unese ''proteine, steroide i vitamine'' (misli da je to sve isto) :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju