Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
denza025:
@offtop.
--- Citat: headingmachine Jun 01, 2013, 08:42:16 posle podne ---Nasao sam neku listu na netu gde pisu neki sastojci koka kole zero i maltene svaki je kancerogen i visoko opasan po zdravlje, a tih sastojaka ima mali milion.
--- Kraj citata ---
Ajoj legendo da ti znas sta ti je sve u okruzenju kancerogeno verovatno bi umro od gladi i zedji ako ides tom logikom :)
Baci pogled malo na listu opasnih/kancerogenih emulgatora koje SVAKODNEVNO unosis u ishrani (a to je samo jedan faktor), a da stvar bude jos gora, na barem 50% proizvoda, nigde ni ne pise koji su sve emulgatori prisutni tako da ono... Npr ni na jednom whey proteinu nisam procitao sastav a da sam nasao koji se emulgatori koriste (jedino jedan na pedjinom sajtu i ta 3 sto su nabrojana nisu na listi visoko opasnih) i opet ga pijem kad god imam prilike tj. kad mi finansije dozvole! :) Sam vazduh koji udises sadrzi odredjenu kolicinu kancerogenih materija itd itd u nedogled... :) Sve u svemu od toga ne mozes pobeci, pio ti koka kolu/koka kolu zero ili ne :) Jedna komplikovana prica i mislim da se TRENUTNO NIJE moguce ni 80% zdravo hraniti :)
damirjam:
Kaze mi sinoc jedan poznanik iz teretane...ja kaze posle treninga obavezno popijem 1litar mlijeka i 60 gr desktroze.. :o
i gledam ja u njega i sta da mu kazem nego ekstra..i pitam ga zasto to..kaze pa proteini... ;D :o
bodi biber:
Što se nalazi u proteinima dodatak prehrani - .mp4
Ja u ovo nmg da vjerujem :O,Kakve gluposti,Katastrasno.
Cratos:
Stvarno retardiran prilog kojem će 90% ljudi vjerovati.
DUCA 93:
--- Citat ---Kaze mi sinoc jedan poznanik iz teretane...ja kaze posle treninga obavezno popijem 1litar mlijeka i 60 gr desktroze..
i gledam ja u njega i sta da mu kazem nego ekstra..i pitam ga zasto to..kaze pa proteini...
--- Kraj citata ---
I ja pijem mleko posle treninga posto nemam kesa za suplemente i neku ishranu ekstra pa mi ide..ne vidim sto je sad to toliko nebuloza neka..??
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju