Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (112/126) > >>

bodi biber:

--- Citat: Slanina  Jul 19, 2013, 08:43:10 pre podne ---Ne znam kako je kod vas ali ovamo u jednoj teretani su ljudi ubedjeni da ce od proteina postati "zver" a naravno oni svi znaju da je to dodatak ishrani i onda idu price " samo da skupim pare za protein pa cete da vidite kad se napucam" :)
Dao sam cak jednom da proba protein cisto da vidi da nijje nista posebno i on je nakon 5 min rekao kako vec oseca da ima vecu snagu nego pre :D  a kad sam mu rekao da umislja i da to na mene tako uopste ne deluje..onda je usledio odgovor" pa organizam ti se navikao i sad moras malo da prestans sa proteinom " :)

--- Kraj citata ---
isto tako je u mma klubove,znam posto mi burazer trenira tamo

NPP:

--- Citat: bodi biber  Jul 19, 2013, 12:17:12 posle podne ---
--- Citat: Slanina  Jul 19, 2013, 08:43:10 pre podne ---Ne znam kako je kod vas ali ovamo u jednoj teretani su ljudi ubedjeni da ce od proteina postati "zver" a naravno oni svi znaju da je to dodatak ishrani i onda idu price " samo da skupim pare za protein pa cete da vidite kad se napucam" :)
Dao sam cak jednom da proba protein cisto da vidi da nijje nista posebno i on je nakon 5 min rekao kako vec oseca da ima vecu snagu nego pre :D  a kad sam mu rekao da umislja i da to na mene tako uopste ne deluje..onda je usledio odgovor" pa organizam ti se navikao i sad moras malo da prestans sa proteinom " :)

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kako u kom

bodi biber:

--- Citat: Velja FFG  Jul 19, 2013, 12:21:48 posle podne ---
--- Citat: bodi biber  Jul 19, 2013, 12:17:12 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kako u kom

--- Kraj citata ---
e ako je tako onda sam veoma srecan :D

Ardžuna:
Evo jedna, ali posle teretane :)... vraćam se s komšijom iz teretane, i kažem mu da treba da svratim u Maxi i Matijević da nakupujem pileće belo za jedno 3 dana, pirinač, ovsene i ostale namirnice iz standarnog repertoara, a on meni kaže: "Ma ti si bre lud... nisi ti profesionalac pa da se hraniš tako. Mislim, dobra je ta ishrana, hrani mišiće, ali mi smo rekreativci i jedemo pre svega šta nam se nađe na stolu- pa i pasulj, hleb, viršle, pljeske, sir, krompir, ma sve što ti padne pod ruku. Veruj mi brate, sve je to masa, masa. Raskrsti već jednom u glavi i shvati da nisi profesionalac... ne znači ti ta ishrana mnogo. Lako je ovim profi bilderima kad imaju hemiju."  ;D.

Moram da priznam da sam pao u polutrans haha :)

YoungStrong:
"Jaoo nagrdices se od te hemije, to je sve vjestacko, evo i glas ti je postao dublji od kad pijes to!" Inace, ta "hemija" je Olimp Whey Protein Coplex  ;D  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju