Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Lazar Popovic:
Samo kad bi hteli da ukinu onaj SVEMOGUCI Herbalife, znaci u Mitrovici su ljudi poludeli za tim.
Mozak mi probijaju oni likovi sto hoce da uvuku u to sranje. Vrbuju raju po teretanama, na faceu, na ulici. Strasno.
djLE:
--- Citat: Lazar Popovic Jul 03, 2014, 04:06:48 posle podne ---Samo kad bi hteli da ukinu onaj SVEMOGUCI Herbalife, znaci u Mitrovici su ljudi poludeli za tim.
Mozak mi probijaju oni likovi sto hoce da uvuku u to sranje. Vrbuju raju po teretanama, na faceu, na ulici. Strasno.
--- Kraj citata ---
pa kad ona riba i po ana marija reklamira :D
headingmachine:
Sky
Ma to su neki mladji momci, mozda prvi - drugi srednje skole. Nema tu price o hemiji.
Pulss:
Frendica mi ide u med skolu, i tamo je od 7-7, i prakticki ako misli jest, mora od kuce nosit ili jest junk u najblizem fast foodu.
I tako ona pozelila hranit se zdravo, spremat kod kuce i nosit, i pita me sta da pojede, tj kakav meduobrok da si slozi.
Ja joj kazem, uzmi 100-150g posnog sira i tunu, zamisaj to skupa i odlicno. Jednostavno, jeftino i brzo.
E tu na scenu nastupa lik iz njenog razreda, koji navodno ide vec dugo u teretanu i bavi se sa tim, kako on kaze sa sebe, ''Zna sve o tome'' :D
Kaze on njoj, PA JESI LI TI NORMALNA ?! Kakav posni sir, kakva tuna, jel ti zelis MASU ili smrsavit ? Pa dali znas da ces od sira i tune narast, jel zelis bit ko one nabildane i napuvane ? To dvoje se jede kad zelis MASU, a tebi to ne treba.
I ona jadna isprepadana mene zove da jel to istina. Al eto on je ostatak razreda uvjeria u to. ;D
Dzoni99:
I tako, danas se našao jedan pametnjaković iz mog razreda koji trenira fudbal da mi priča kako ne smem nikako da se bavim bodibildingom jer ću da ostanem mali :) Sedi on sa drugom i oni se krste dok im pričam šta ja radim. Počeo tamo da mi priča nešto u fazonu tako nikad nećeš nabaciti masu, više trošiš nego što pojedeš, ja podignem majicu i kažem mu da imam 72kg on kaže nije to dovoljno , treba da imaš bar 80kg da bi se bavio bodibildingom hahahah ja ga gledam i prosto ne znam kakav komentar da dam, reko ajde ti idi pa pametuj nekom drugom... jbt počnem sa 63kg i nabacim kvalitetnu masu i uz to me svi u familiji pitaju kako sam se popravio za tako kratko vreme i neko će da dođe da mi pametuje ko nema ni dana provedenog u teretani >:(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju