Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
Lazar018:
--- Citat: Dzoni99 April 29, 2016, 11:07:47 posle podne ---Ništa ja nemam protiv njega kao čoveka, čuo sam šta se desilo i iskreno mu želim brz oporavak. Samo govorimo o tome da dečko preusmerava omladinu na loš put.
--- Kraj citata ---
:)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Lazar018 April 29, 2016, 08:32:24 posle podne ---
--- Citat: LeeVu April 29, 2016, 01:46:50 posle podne ---To na yt je sarkazam, verovatno izazvan klipom nikša žužu
[/quote
Mislim da trebaju svi malo da olade od Nixe, bar sad dok je u bolnici, nije da ga podrzavam ali covek ne zna da li ce vise ikad stati na noge a pljuju ga vise nego ikad (kazem nije da podrzavam ono sto prica ali..)
--- Kraj citata ---
zasto je u bolnici?
i kakve veze ima to sto je u bolnici sa glupostima koje prica kao sto rece Dzoni?
u svakom slucaju..brz opravak,sta god da je
--- Kraj citata ---
SlobodanS:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 30, 2016, 10:11:31 pre podne ---zasto je u bolnici?
--- Kraj citata ---
Saobracajka cini mi se..
Objavilo je pola balkanskih bb portala,stranica itd..
Exaybachay:
--- Citat: Lazar018 April 29, 2016, 08:32:24 posle podne ---
--- Citat: LeeVu April 29, 2016, 01:46:50 posle podne ---To na yt je sarkazam, verovatno izazvan klipom nikša žužu
[/quote
Mislim da trebaju svi malo da olade od Nixe, bar sad dok je u bolnici, nije da ga podrzavam ali covek ne zna da li ce vise ikad stati na noge a pljuju ga vise nego ikad (kazem nije da podrzavam ono sto prica ali..)
--- Kraj citata ---
Pogledao sam njegov fb, samo ću reći - to dobiješ kad navučeš 200 000 dječurlije da te prate. Samo oni mogu da budu tako bezobrazni. Da mu je ciljna publika bila malo ozbiljnija, bez da priča bajke i gluposti, sad ne bi morao to da trpi. Ali onda bi bilo 2000 subova a ne 200 000
--- Kraj citata ---
SlobodanS:
Nije on druze hteo da navuce decurliju,to se jednostavno desava kada deckov opseg znanja ne prelazi nebuloze koje samo deca mogu da popu*e...
Jer ko ce normalan da poslusa da je idealan dorucak u blenderu whey,jogurt,banana,plazma i sta sve jos ne doda tu...
Kakva crna starija publika kakvi bakraci,covek je predmet ismevanja,a da stvar bude gora on misli da nesto zna i da to sto prica ima smisla... Ali kad pogledas opet,daje mu subove,preglede,dok se pare vrte sta ima veze sto pravi od sebe budalu,nije ni prvi ni poslednji kome to u ovoj zemlji uspesno ide od ruke.. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju