Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (125/126) > >>

Exaybachay:

--- Citat: Pedja_Petrovic  April 30, 2016, 05:01:38 posle podne ---imam drugara koji radi savrsene stvari sto se tice treninga,objasnjavanja,sve je tip top
ali je sada pokrenuo kanal i kada ima 2000 pregleda to je VRH VRHOVVA sto je sramota jer jednostavno on nema novca da plati,a yt gusi,jer je zagtrpan sa takvim stvarima

--- Kraj citata ---
Daj link da ga zapratim.  :)
A inače što se tiče kanala u vezi treniranja na ovim prostorima, to je ok ako imaš u cilju nekome da pomogneš, plasiraš dobre informacije i povežeš se s nekim ljudima koje interesuje isto to. Ono imaš kutak na yt, kao što imaš profil na fb. Ali ganjat neke pratioce, preglede, od tog nema 'ljeba.

--- Citat: pirat  April 30, 2016, 08:42:32 posle podne --- jer YT je dostupan svima... svako je mogao da napravi i zaradi pare  na njemu, moze i sada... steta je samo sto pravim ljudima, sa pravim znanjem to nije kliknulo bilo kad je trebalo...

--- Kraj citata ---
Nema veze... neka krenu sad polako pa rast će kanal vremenom. Realno kod nas je čitava yt scena u qrcu, ali to je kod nas tek počelo. Možda za par godina i bude nešto. I naravno ne govorim o gledanosti nego o kvalitetu sadržaja.

Lazar018:
Hteo sam da kazem odosmo u off, kad ono vidim ovaj deo foruma se zove offtopic haha :D

Pirat:
Pa sada to ide teze, tacnije sada zavisi od sadrzaja ali na drugi nacin( mnogo ga je teze prodati korisnicima, pre ces ga prodati kompaniji), isto je pitanje sta se prodaje, direktan sadrzaj ,reklama, usluzni marketing, licenca na sadrzaj... uvek je najlakse razviti nesto ako pocnes na pocetku ekspanzije tehnologije , ili jos bolje i pre

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Dzoni99  April 30, 2016, 08:13:41 posle podne ---Peđa, daleko od toga da će FB tek tako da padne, ali činjenica je da nije više u jeku popularnosti kao što je bio nekada. To su i oni sami priznali, profit im više gura sada Instagram i WhatsApp. A to za YT da, mnogi koji postavljaju kvalitetan sadržaj ne mogu da dođu na red od ovih samoprozvanih stručnjaka.

@pirat, to što si naveo je potpuno tačno, naročito kod gejming kanala. Čist primer ti je PewDiePie, ne pratim ga već duže vreme, ali dečko igra bolesno glupe igre, gubi se pred kamerom i troši više vremena na uređivanje videa nego na sam sadržaj i eno već preko milion pretplatnika ima što mu donosi ogromnu lovu maltene nizašta. Danas je lakše nego ikad uspeti ako znaš da manipulišeš masom i ako imaš nešto originalno, ne pametno nego originalno (ili po mogućstvu oba).

@Lazar018, tog Marka Barića je Nixa izvređao samo tako zbog toga što mu je rekao da se ne slaže sa savetima koje on daje u svojim video klipovima - time je samo dokazao koliko je umišljen. Svaka čast Marku, odlične klipove ima, još ako dodamo činjenicu da je i aktivan takmičar i ZNA znanje...

--- Kraj citata ---

ma pusti pirata
nego
druze
ONI SU SAMI rekli da im je papla poluarnost i prabacili 20% korisnika na INSTA itd..kapiras..
SAMI SU TO URADILI
a ne zbog toga sto im se nesto ne predvijdeno desilo.znaci,sve plansski i smisljeno godinu i vise U NAPRED.Pogledaj sta sada sledi.Samo prati razvoj "drustvenih mreza" koje nisu pod Markovom sapom ;)...nemaju nikakvu perspektivu.
Ili sta ti se desava sa YT zapisima,ako ih sherujes na FB  ;D ;D
verovatno ne pratis tu celu pricu ,jer te posebno i ne zanima,ali ja koji sam u tome jer na zalost moram da budem,pgledaj samo sta je FB uradio YT od kada su dozvolili upload vieo zapisa,najprije u trajanju od 1 min,pa sada na vise i na kraju...samo prati gde vodi prica oko video zapisa...yt i fb su konkurencija ;)
ali duga je to prica

a ovo

[quote svako je mogao da napravi i zaradi pare  na njemu, moze i sada][/quote]

naravno GLUPOST nevidjena.mislim na zaradjivanje novca sada...
a ako je tako lako
evo ja cu biti investitor,a ti Pirat zaradi money i dleimo lapo lapo...:D
drugar..nem"s bas u sve da se pasccas jbg
ja sam na ova sranja dao gomile novca,isao u sloveniju na predavanja ,ovde,webinari..neke stvari NARAVNO NECU da pricam i psiem,jer sam platio i bio bih debil da i pisem o tome,ali ovo sto pricas su gluposti
da ti ne objasnjvam samo zasto moj blog koji ima 2 mil pregleda i u top 100 je blogova na svetu NE MOZE da ima ni cent zarade....kaze..necu jer sam platio da znam o cemu se radi...tako da..

Dzoni99:
Daleko od toga Peđa, u slobodno vreme se bavim web dizajnom i programiranjem pa pratim šta se dešava i u IT svetu. Svakako nisu ništa izgubili ako su prebacili korisnike na Instagram, kao što si rekao to je sve u vlasništvu Fejsbuka. Kako god okreneš ima ogromnu korist jer je sada trend da veliki igrači (Google, Microsoft, Apple i ostali) kupuju male i tako namlate još veće pare pa i ako im propadne neki projekat nema veze, isti princip koji koriste i banke zapravo - ulože u ogroman broj biznisa od naših para osigurajući tako da novac stalno kruži i da im se vrati stostruko. Ali kao što si rekao, duga je to tema i svašta se još događa iza kulisa što mi ni ne znamo...

--- Citat ---nemaju nikakvu perspektivu.
--- Kraj citata ---

Pa Twitter ti recimo nije pod njegovim okriljem, ali se i on odlično drži :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju