Ostalo > Offtopic

Najjace izjave u teretani!?

<< < (16/126) > >>

VeljaP:

--- Citat: sleepy  Oktobar 19, 2010, 08:48:17 posle podne ---
--- Citat: Kolev Nenad  Oktobar 19, 2010, 02:01:31 pre podne ---ulazi lik danas u teretanu nema ga nigde,50kg sa patikama i sad to ne bi bilo toliko bitno da nije on kod prve vezbe rekao onako naglas da ga svi cuju ma nisam ja za ovo,al zato sam za tucu ufffff... :D :D :D

--- Kraj citata ---

dobro przac...i bedak mu sto je mali...al ja se ne bih smejao...jedan od najboljih boxera kojeg sam upoznao i koji je mnogo zajeban je u svojoj takmicarskoj kilazi imao izmedju 67 i 71kg...a ne zelis da te takav udari ;)

--- Kraj citata ---
govoris o liku sa Fontane?

sleepy:
ne :) neibtno je ime

VeljaP:

--- Citat: sleepy  Oktobar 19, 2010, 11:43:13 posle podne ---ne :) neibtno je ime

--- Kraj citata ---
pa ne bih te ni pitao javno za ime, sve i da me interesuje ;)

BokY_LA:
 @sleepy hahah kakav moze biti udarac coveka od 67 kila :D pa ja garantujem ti da kad bi on postavio blok da bi mu dzabe popucale ruke ako bi ga udario neki teshkash.. pusite te ubice od 50 kila :D cuj samo sta je rekao i sve ti je jasno.. decko debil
jak je, jeste , ali u kategoriji od 50 kg lol :D BIje se sa cetvrtacima osnove :D

Kolev Nenad:

--- Citat: sleepy  Oktobar 19, 2010, 08:48:17 posle podne ---
--- Citat: Kolev Nenad  Oktobar 19, 2010, 02:01:31 pre podne ---ulazi lik danas u teretanu nema ga nigde,50kg sa patikama i sad to ne bi bilo toliko bitno da nije on kod prve vezbe rekao onako naglas da ga svi cuju ma nisam ja za ovo,al zato sam za tucu ufffff... :D :D :D

--- Kraj citata ---

dobro przac...i bedak mu sto je mali...al ja se ne bih smejao...jedan od najboljih boxera kojeg sam upoznao i koji je mnogo zajeban je u svojoj takmicarskoj kilazi imao izmedju 67 i 71kg...a ne zelis da te takav udari ;)

--- Kraj citata ---

ma ovaj nije jak,ne moze zgib da uradi,lozana neka,ja mu kazem zagrej se,on udara u zid,budala neopevana... :D

--- Citat: VeljaP  Oktobar 20, 2010, 12:03:08 pre podne ---
--- Citat: sleepy  Oktobar 19, 2010, 11:43:13 posle podne ---ne :) neibtno je ime

--- Kraj citata ---
pa ne bih te ni pitao javno za ime, sve i da me interesuje ;)

--- Kraj citata ---

ja bi ga bas pitao... :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju