Ostalo > Offtopic
Najjace izjave u teretani!?
sleepy:
--- Citat: BokY_LA Oktobar 20, 2010, 12:44:22 pre podne --- @sleepy hahah kakav moze biti udarac coveka od 67 kila :D pa ja garantujem ti da kad bi on postavio blok da bi mu dzabe popucale ruke ako bi ga udario neki teshkash.. pusite te ubice od 50 kila :D cuj samo sta je rekao i sve ti je jasno.. decko debil
jak je, jeste , ali u kategoriji od 50 kg lol :D BIje se sa cetvrtacima osnove :D
--- Kraj citata ---
ovo je klasicna prica bildera...tako je bilo i kad sam trenirao...udje decko od 90kg u salu...hoce da radi sparing...nema problema udjem ja sa njim od 77 kg na 188cm...baca on mene levo-desno al nista mi ne radi :) cak me ni ne zadrzma...onda padnu 2-3 udarca i decko se vise ne pojavi ;) zato kazem da ne treba podcenjivati momke koji nemaju velike misice...zato sto nikad ne znas sta se krije u takvom coveku :)
mogu ja da navedem smesne izjave sa kickbox-a bas vezane za ljude koji samo dizu tegove pa hoce da postanu fajteri za par treninga :)
"brate bolje nekog da ne udarim ubicu ga na mestu"
"ne volim ja da me udaraju, onda popizdim pa ce da bude svasta"
"brate koj ti je zasto udaras tako jako"
"e brate previse se kreces ne mogu da te stignem"
"moze taj lowkick malo slabije?"
mislim ne treba se smejati ljudima...treba im uvek pokusati pomoci
Dionis:
--- Citat: BokY_LA Oktobar 20, 2010, 12:44:22 pre podne --- @sleepy hahah kakav moze biti udarac coveka od 67 kila :D pa ja garantujem ti da kad bi on postavio blok da bi mu dzabe popucale ruke ako bi ga udario neki teshkash.. pusite te ubice od 50 kila :D cuj samo sta je rekao i sve ti je jasno.. decko debil
jak je, jeste , ali u kategoriji od 50 kg lol :D BIje se sa cetvrtacima osnove :D
--- Kraj citata ---
jbg neki amater od 57-67 kg verovatno nista ne bi uradio ali zato neki profi boxer sa ovom kilazom...to bi bilo isto kao kad bi se neki lik od 90 kg koji trenira rekreativno smejao da cuje da postoje dizaci tegova od 55-60 kg a ovamo kad bi video njihove kilaze ne bi mu bilo bas svejedno...sve us svemu odosno u off :)))
miodrag11:
Ko koliko kilograma ima ponekad je nebitna stvar,ponekad... 8)
http://www.youtube.com/watch?v=Dy9xOyNDCoM
tenssa:
--- Citat: miodrag11 Oktobar 20, 2010, 11:55:20 pre podne ---Ko koliko kilograma ima ponekad je nebitna stvar,ponekad... 8)
http://www.youtube.com/watch?v=Dy9xOyNDCoM
--- Kraj citata ---
Kaoklaki srbin, zipa boja oko struka... :D :D :D
sLiver:
mozda najjaca izjava:
radio neku vezbu lik..i neki mali mu non stop smetao,zapitkivao.."savetovao" kako da radi itd..i ovaj na kraju,kad mu pukao film,
okrene se vec polubesno ka njemu i kaze:"Decko,imas ti svoje tegove!"
hahahahhah :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju