Ostalo > Offtopic

Beli pirinac u velikim kolicinama podstice dijabetes

<< < (3/10) > >>

sleepy:
Posto niko nije procitao studiju brzo je nesto osudiste da je sranje :) Pitanje je koji je to pirinac, mozda neki hibrid...kako i sta utice tacno na pojavu dijabetesa itd itd itd...ja bih voleo da nadjem studiju negde pa da je iscitam i onda bih rekao dal je sranje.

aragorn:
Cemu sluzi studija,kad imamo in vivo studiju sa uzorkom od cca 3.5 milijarde?

Mislim,ne razumem poentu...sem da se neko proserava kako u svemu predvodi svet....

sleepy:
To sto 3.5 milijarde jede pirinac nije studija :)

Kao sto rekoh, kad bi videli studiju mozda bi vise i skapirali...posto uglavnom novinari dohvate 10 zanimljivih reci iz studije i od njih odrade tekst. A moguce vrlo da ljudi koji imaju predispoziciju ka dijabetesu povecavaju sansu za dobijanje istog ako jedu beli pirinac.

aragorn:

--- Citat: sleepy  Jun 17, 2010, 01:46:34 posle podne ---To sto 3.5 milijarde jede pirinac nije studija :)

Kao sto rekoh, kad bi videli studiju mozda bi vise i skapirali...posto uglavnom novinari dohvate 10 zanimljivih reci iz studije i od njih odrade tekst. A moguce vrlo da ljudi koji imaju predispoziciju ka dijabetesu povecavaju sansu za dobijanje istog ako jedu beli pirinac.

--- Kraj citata ---

Svejedno,to nije nista novo jer se ista stvar desava sa slatkisima i belim hlebom,a to je ooooodavno poznato.

sleepy:
Pa dobro ja ne shvatam zasto tako reagujes na istazivanje koje sugerise da je nesto potencijalno stetno? Kao sto rekoh...ako dodjemo do celog istrazivanja...pa pogledamo i vidimo sta i kako...onda mozemo da komentarisemo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju