Ostalo > Offtopic
Beli pirinac u velikim kolicinama podstice dijabetes
aragorn:
--- Citat: sleepy Jun 21, 2010, 12:14:20 posle podne ---Plastican opis -.- nemoj si bukva...samo sam dao paralelu. Japan je bio zatvoren totalno...do 19 veka nisu se mesali sa drugim rasama..pa cak ni danas nece da se lako mesaju...imas pojam gaijin kod njih...znaci stranac...ali pogrdno...normalno da su zatvoren gene poll
--- Kraj citata ---
Opis ti je potpuno bezveze i odslikava tvoje razmisljanje,a pogotovo znanje na temu o kojoj hoces da polemises...
Sto se tice gaijin pojma i sta on odslikava...Japan mi je pasija zadnjih 20-25 godina tako da....
Deja:
Broj dijabeticara u Japanu: ~8m od 130m ljudi. Oko 6-7%
Broj dijabeticara u SAD: ~23m od 300m ljudi. ~8%.
Pretpostavljen broj dijabeticara u Kini: 92m od 1.3mlj ljudi - ~7-8%.
Nesto uopste ne vidim da je manje izrazen u Aziji. Sta vise jos je gora situaciji, po mom misljenju, kad je slican % obolelih kao na zapadu, dok je broj fizicki aktivnih enormno veci.
Takodje, Okinavci - i stare i mlade generacije se ne mesaju sa strancima, ali mladje imaju losije navike ishrane i (ne)aktivnosti. Mladje su jako podlozne raznim bolestima i to u vecem % nego na zapadu.
Toliko o genetici...
sleepy:
Izvinte gospodine sto sam napisao svoje misljenje, ajde prosvetli nas posto te mrzi da kucas pametno al da se prozivas nije frka -.- geez
aragorn:
............
aragorn:
--- Citat: Deja Jun 21, 2010, 12:24:50 posle podne ---Broj dijabeticara u Japanu: ~8m od 130m ljudi. Oko 6-7%
Broj dijabeticara u SAD: ~23m od 300m ljudi. ~8%.
Pretpostavljen broj dijabeticara u Kini: 92m od 1.3mlj ljudi - ~7-8%.
Nesto uopste ne vidim da je manje izrazen u Aziji. Sta vise jos je gora situaciji, po mom misljenju, kad je slican % obolelih kao na zapadu, dok je broj fizicki aktivnih enormno veci.
Takodje, Okinavci - i stare i mlade generacije se ne mesaju sa strancima, ali mladje imaju losije navike ishrane i (ne)aktivnosti. Mladje su jako podlozne raznim bolestima i to u vecem % nego na zapadu.
Toliko o genetici...
--- Kraj citata ---
.................
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju