Ostalo > Offtopic
C++
mica86:
--- Citat: sleepy Jun 27, 2010, 10:26:16 posle podne ---Izvini ja mislio da ti to struka. Posto dok sam studirao informatiku pun fax bio ljudi koji hteli sve na tacni pa sam malo postao alergican :D
--- Kraj citata ---
Ima takvih svugde :)
jeste lepo to sve znati, ali mene to programiranje uopste ne zanima, sada se prvi put srecem sa njim i za mene je to spansko selo..mozda bih ja i seo da to naucim i savladam kada bi znao da ce mi to nekad trebati, ali nece nikad
nickey:
aj napisi sta ti je trebalo iz uvoda? Koji fax ides i gde?
mica86:
Mrzi me sada da kucam, ima nekoliko zadataka...
Zavrsio sam visu el.teh u Bg pa sam se prebacio u Cacak na tehnicki fakultet, bio sam energetika i u Bg i sada u Cacku..
bojan lepojevic:
sve kolege programeri :) meni to jebena struka, a i kad hocu da platim za projekat iz konkurentnog to niiiiiko ali bas niko nece da radi, pa uzadj u se u svoje kljuse..
marelli:
--- Citat: mica86 Jun 27, 2010, 11:23:28 posle podne ---
--- Citat: sleepy Jun 27, 2010, 10:26:16 posle podne ---Izvini ja mislio da ti to struka. Posto dok sam studirao informatiku pun fax bio ljudi koji hteli sve na tacni pa sam malo postao alergican :D
--- Kraj citata ---
Ima takvih svugde :)
jeste lepo to sve znati, ali mene to programiranje uopste ne zanima, sada se prvi put srecem sa njim i za mene je to spansko selo..mozda bih ja i seo da to naucim i savladam kada bi znao da ce mi to nekad trebati, ali nece nikad
--- Kraj citata ---
kod nas na faxu ima smer industrijska informatika, i na njemu poored programiranja imas i razne elektronike .... glupost, o tome ti pricam, ti si hteo da radis strujom , to i trebas da radis, koj ce ti programiranje
javi kako su prosli ispiti, nadam se da si polozio oba, neka je i sa 6, ali si ih prosao ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju