General Bodybuilding Discussion > Članci

Poliquinov Protein Primer

<< < (3/4) > >>

VeljaP:
Ja cu da pravim whey od mlijeka koje se dobija od krava sa Bruvna i Tomingaja, imam neku vezu tamo  ;D
Generale sta kazes na to?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: VeljaP  Jul 07, 2010, 08:52:15 posle podne ---Ja cu da pravim whey od mlijeka koje se dobija od krava sa Bruvna i Tomingaja, imam neku vezu tamo  ;D
Generale sta kazes na to?

--- Kraj citata ---

tamo je sve zagadjeno
samo u deringaju krave pasu zdravu hranu....

Matt:
Ma on je sjajan strucnjak to stoji,ali poceo je takve nebuloze da pise da je to neverovatno..Prosto ne mogu da verujem...Jos sam clan njegove grupe na fejsu i kad vidim sta pise prosto se pitam da li neko moze da bude toliko naivan da poveruje u tako nesto... npr Nemojte da pijete iz plasticne flase KUPUJTE neke specijalne il sta znam,jer obicne plasticne vam dizu kortizol i inflamaciju!! pa onda za smanjenje stresa koristite neki inozitol i slucajno pazite da ukoliko hocete dobar trening sledeci dan uzmete KUKUMIN il sta ti ja znam  ;D pa sve do izjava tipa ako trenirate 2x dnevno necete imati  alchajmerovu bolest nego kad trenirate jednom...znaci strasno...samo prodavanje i naplacivanje imena...jako mi je zao sto se prokomercijalisao....

Polomac:

--- Citat: Matt  Jul 08, 2010, 10:54:32 pre podne ---Ma on je sjajan strucnjak to stoji,ali poceo je takve nebuloze da pise da je to neverovatno..Prosto ne mogu da verujem...Jos sam clan njegove grupe na fejsu i kad vidim sta pise prosto se pitam da li neko moze da bude toliko naivan da poveruje u tako nesto... npr Nemojte da pijete iz plasticne flase KUPUJTE neke specijalne il sta znam,jer obicne plasticne vam dizu kortizol i inflamaciju!! pa onda za smanjenje stresa koristite neki inozitol i slucajno pazite da ukoliko hocete dobar trening sledeci dan uzmete KUKUMIN il sta ti ja znam  ;D pa sve do izjava tipa ako trenirate 2x dnevno necete imati  alchajmerovu bolest nego kad trenirate jednom...znaci strasno...samo prodavanje i naplacivanje imena...jako mi je zao sto se prokomercijalisao....

--- Kraj citata ---
Na zalost..ono sto se kaze-uvek ima ovaca za shishanje...
No jos uvek ima njegovih pravih[bar onih starih],sjajnih textova iz kojih se da mnogo sto sta uspesno primeniti.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Matt  Jul 08, 2010, 10:54:32 pre podne ---Ma on je sjajan strucnjak to stoji,ali poceo je takve nebuloze da pise da je to neverovatno..Prosto ne mogu da verujem...Jos sam clan njegove grupe na fejsu i kad vidim sta pise prosto se pitam da li neko moze da bude toliko naivan da poveruje u tako nesto... npr Nemojte da pijete iz plasticne flase KUPUJTE neke specijalne il sta znam,jer obicne plasticne vam dizu kortizol i inflamaciju!! pa onda za smanjenje stresa koristite neki inozitol i slucajno pazite da ukoliko hocete dobar trening sledeci dan uzmete KUKUMIN il sta ti ja znam  ;D pa sve do izjava tipa ako trenirate 2x dnevno necete imati  alchajmerovu bolest nego kad trenirate jednom...znaci strasno...samo prodavanje i naplacivanje imena...jako mi je zao sto se prokomercijalisao....

--- Kraj citata ---

meni to u opste nije cudno
pogtovo u usa
mnogo je to velika lova da bi bilo ko bio imun na to pa cak i poliquin i da stavlja sve ono sto je radio ozbiljno do sada u procep zarad zelenih novcanica..
ali jbg..
verovantno je to tj ne verovatno nego to je cifra o kojoj 98% ljudi na ovom svetu moze da masta i to je dovljan razlog za tako nesto

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju