Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (5/24) > >>

Gluteus:
Vracamo se dva ortaka i ja iz grada,narucili klopu na Banovom Brdu i cekamo i u jednom momentu lik zove ortaka da nesto popricaju ja mislio znaju se kad pocinje da vice:"sledeci put kad me vidis da kleknes"vadi utoku,drugi ortak i ja pritrcavamo(govno se u nama sledilo)kad njegov neki pritrcava,hvata ga i moli da iskulira,a nama se izvinjava kako je pandur,a i malo je popio,a ovaj se pravda kako ga je moj ortak zakacio kad je narucivao klopu na kiosku...sta je sa mozgovima?!?!?!?!

Pirat:

--- Citat: ela ela  Jul 10, 2010, 11:19:05 pre podne ---Exit je dno dna,sramota me je kada cujem da time treba Srbija da se ponosi,hordom narkomana i najgoreg
ljudskog sljama koji se sjuri u zemlju,uzas!

--- Kraj citata ---
jesi bila nekad na exitu ?

Deja:
Takve stvari nikad nisam razumeo... sto je najgore ima takvih slucajeva gde uopste nisu pijani nego se "normalni" tako ponasaju...

--- Citat: Gluteus  Jul 10, 2010, 12:22:58 posle podne ---Vracamo se dva ortaka i ja iz grada,narucili klopu na Banovom Brdu i cekamo i u jednom momentu lik zove ortaka da nesto popricaju ja mislio znaju se kad pocinje da vice:"sledeci put kad me vidis da kleknes"vadi utoku,drugi ortak i ja pritrcavamo(govno se u nama sledilo)kad njegov neki pritrcava,hvata ga i moli da iskulira,a nama se izvinjava kako je pandur,a i malo je popio,a ovaj se pravda kako ga je moj ortak zakacio kad je narucivao klopu na kiosku...sta je sa mozgovima?!?!?!?!

--- Kraj citata ---

Pedja_Petrovic:
na onu tvrdjavu u ns u vreme exita treba baciti nuklearnu bobmu i onda posle toga da slucajn neko ne pretkne spucati jedno dva ili tri napalma...MAMU IM JEBEM NARKOMASNKU I PEDERSKU......

Naturalni:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 10, 2010, 01:49:19 posle podne ---na onu tvrdjavu u ns u vreme exita treba baciti nuklearnu bobmu i onda posle toga da slucajn neko ne pretkne spucati jedno dva ili tri napalma...MAMU IM JEBEM NARKOMASNKU I PEDERSKU......

--- Kraj citata ---
pa sto na moju kucu bombu da bacis xexexe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju