Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
Lazar Popovic:
--- Citat: Naturalni Jul 10, 2010, 01:53:55 posle podne ---pa sto na moju kucu bombu da bacis xexexe
--- Kraj citata ---
Hahahahaha :D :D :D :D :D
ela ela:
--- Citat: pirat Jul 10, 2010, 12:26:49 posle podne ---
--- Citat: ela ela Jul 10, 2010, 11:19:05 pre podne ---Exit je dno dna,sramota me je kada cujem da time treba Srbija da se ponosi,hordom narkomana i najgoreg
ljudskog sljama koji se sjuri u zemlju,uzas!
--- Kraj citata ---
jesi bila nekad na exitu ?
--- Kraj citata ---
Ne-ja ne pripadam tom svetu.Imam prijatelje koji jesu.A sta reci-sex,droga,alkohol,raspadanje-posle festivala pricaju o svemu
a najmanje o muzici.Super je to sto se grad trudi da zaradi od ovakvih manifestacija pa ovo ruglo naziva kulturnim dogadjajem
ali i slep covek vidi o cemu se tu radi.
aleksandarn14061987:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 10, 2010, 02:23:03 posle podne ---
--- Citat: aleksandarn14061987 Jul 10, 2010, 02:02:32 posle podne ---Koji vam je qrac sa Exit-om, sta fali festivalu? Jbg ima narkomana, al' gdje ih nema ?
--- Kraj citata ---
kakav je to festival?
u ostalom
ti ne zivis ovde i ni u jednom elemntu nemozes da pricas o usranom exitu
ne daj boze ni jednoj drzavi na svetu ovo zlo i smece i sramotu....
cuj exit
i NIJE NAM NIKOJI KURAC vec ja govrim ono STA ZNAM i IZ NEKIH LICNIH POBUDA a tebi ako je neki kurac onda to resaavaj negde drugde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Nije ni meni neki kurac, nego vas ne razumijem. Prilika da vidis neke izvodjace koje neces vjerovatno vise nikada imati prilike. Dolaze ti na kucni prag... Plus obrce se velika lova. Al' dobro mozda ima nesto sto ne znam, al' ne vjerujem da bih promijenio misljenje.
Gurke:
--- Citat: aleksandarn14061987 Jul 10, 2010, 07:38:01 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 10, 2010, 02:23:03 posle podne ---
--- Citat: aleksandarn14061987 Jul 10, 2010, 02:02:32 posle podne ---Koji vam je qrac sa Exit-om, sta fali festivalu? Jbg ima narkomana, al' gdje ih nema ?
--- Kraj citata ---
kakav je to festival?
u ostalom
ti ne zivis ovde i ni u jednom elemntu nemozes da pricas o usranom exitu
ne daj boze ni jednoj drzavi na svetu ovo zlo i smece i sramotu....
cuj exit
i NIJE NAM NIKOJI KURAC vec ja govrim ono STA ZNAM i IZ NEKIH LICNIH POBUDA a tebi ako je neki kurac onda to resaavaj negde drugde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Nije ni meni neki kurac, nego vas ne razumijem. Prilika da vidis neke izvodjace koje neces vjerovatno vise nikada imati prilike. Dolaze ti na kucni prag... Plus obrce se velika lova. Al' dobro mozda ima nesto sto ne znam, al' ne vjerujem da bih promijenio misljenje.
--- Kraj citata ---
xaxa...jaki mi izvodjaci :D jedino sto vredi,ako sam ja dobro cuo da ce biti na exitu je benni benassi...
Vexxx:
To samo tebi vredi to jer za ostale nisi ni cuo... Drugo nisu sve tamo narkomani, zasto generalizovati? Englezi jesu skrnavi do bola ali ima ljudi koji idu gore da se zabave i provedu. Ako cemo generalizovati, koliko ste puta culi da oni sto su napucani i idu u teretanu da su glupi i zatucani? Koliko puta ste culi onu dosteku on je iz sela sta on zna, on je glup?
Iskreno slazem se da su preterali sto dozvoljavaju da nam se unistavaju spomenici ali to je u srpskoj naravi. Jebali bi se za 5 dinara! Pogotvo te licnosti koje to dozvoljavaju. Pokazatelj ka tome jeste i pucanje ovogodisnjeg exita. Masa je ne zadovoljna. Ja sam bio i iskreno sam razocaran ove godine, jer festival vise nije za sve nego za strance. Pogotovo fnansijski.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju