Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
ile:
--- Citat: sasacg Jul 10, 2010, 10:37:32 posle podne ---Necemo u politiku,da ne bi opleli po ovim brabonjcima koji nas sad prcaju ;D
--- Kraj citata ---
jebuckaju onako na finjaka al dobro sto kazes necemo o politici :)
ninja_bg:
--- Citat: oktagon Jul 09, 2010, 07:26:49 posle podne ---Diskutabilne su ovakve stvari, ko zna sta su ti ''momci'' radili ?
--- Kraj citata ---
sta god da su radili...
sleepy:
Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
nbg-v:
--- Citat: sleepy Jul 11, 2010, 11:28:52 pre podne ---Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
--- Kraj citata ---
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...
Vexxx:
--- Citat: wldnbg Jul 11, 2010, 11:42:33 pre podne ---
--- Citat: sleepy Jul 11, 2010, 11:28:52 pre podne ---Evo ja kao neko ko ima puno prijatelja sluzbenih lica i studiram bezbednost mogu da kazem da sta god da su radili nemaju prava ovako da ih mlate. Mere represije su tu samo da savladas nekoga, privedes ga i da ga odvedes u stanicu...zbog ovakvih govana je policija na losem glasu.
--- Kraj citata ---
na zalost, ima puno ovakvih govana... ne sumnjam da ima i dobrih ljudi, ali govna koja postoje jod od krvavih 90ih su vecinom jos tu- a i njihovih naslednika i pulena koji su sisli sa brda, ima isto pun kurac...
ali kakav nam je ministar policije- nista ne treba da cudi...
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju