Ostalo > Offtopic
Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!
tenssa:
Sa ovog spiska jedino ritam nereda da meni odgovara...
breshahils:
Na EXIT-u uhapšeno 28 stranaca zbog droge
Novosadska policija uhapsila je treće večeri muzičkog festivala EXIT 28 stranaca koji su posedovali droge.
Policija je jednom Novosađaninu odredila 48-časovno zadržavanje zbog nelegalne trgovine narkoticima na festivalu.
Svi osumnjičeni će u zakonskom roku biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.
Policija je u akciji na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde se održava EXIT, sinoć od posetilaca oduzela 113,06 grama marihuane, 14,54 grama heroina, 22 tablete i 2,4 grama ekstazija, 18,63 grama amfetamina i 94 komada raznih tableta.
Prema policijskim procenama, treće večeri EXIT-a na Tvrđavi se okupilo 38.000 ljudi, ali nisu evidentirana teža krivična dela, kao ni masovnije narušavanje javnog reda i mira.
Muzički festival EXIT, koji je počeo 8. jula, završava se večeras, a tradicionalno, 11. put zaredom održan je na Petrovardinskoj tvrđavi. (Srna)
Ovo ne znači da JA stavljam sve gledaoce EXITA u isti koš.
sleepy:
U jebote...vi osuli paljbu po EXIT-u...kao da u Guci niko ne duva itd -.-
Btw ovo sto su im oduzeli...je nista...navatali par nekih kretencica da pokazu kako rade posao.
Vexxx:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jul 11, 2010, 12:55:50 posle podne ---vexx kakve veze ima sada to sto ti volis tu vrstu muzike sa exitom i sramtotom koja se desava tamo
za mene je licno ta muzika obicno narkomasnko sranje i nastala je tako sto se budala nadrogirala pa mu stalno jedan te isti zuvk i ritam prolzaio kroz glavu i tako eto nama new age music....
ali dobro...to i nije bitno
tj to sto neko voli tum muziku
vec je bitno da se nekolicina ponosi sa onim cega se vecina gnusa...
to sto se tebi svidja je tvoje misljenje
ali ako ti 10 ljudi kazu da je to sramota mozda lazu..
ako ti 100 kazu da je srmota..pa mozda i oni lazu
ali ako ti 1000 ljudi kaze da je to srmota za drzavu i za sve sto se desava oko toga..e onda je vreme da se ti zapitas zasto ej tebi to toliko dobro....hehehehhe..ili nije...
i neznam iz kog razloga odmah pominjes nekoga ko je naopucan kako moze biti i nemora da je glup kao i ljude sa sela it ditd itd itd
po defalutlu 80% na tvrdajvi su NARKOMANI PEDRI I LEZBIJEK..
neznam sta je tu za tebe novo..
a nesto bas i ne verujem da si ti tek sada otrkrio cari exita ....zar ne???
--- Kraj citata ---
Otkrio sam odavno, isao sam manje vise redovno na exit od duge godine. Pedja moram da te ispravim. Tamo nije samoelektronska muzika, vec ima dosta bendovske muzike. A ako mislis da je muzika krivac sta ti govori podatak da su narodnjacki klubovi puni dopa i heroina? Ovo znam jer je moj skolski imao devojcice, bukvalno devojcice, koje su to razbijale po klubovima te vrste.
No, kao sto rekoh, slazem se da pustaju strance da skrnave u cilju vece zarade.
I imam da postavim jedno kljucno pitanje ucesnicima u ovoj temi: Da li je iko od vas bio u inostranstvu na nekom muzickom festivalu? Recimo tipa EXIT-a?
Nenad018:
ja sam bio na white sensetion u rumuniji i u madjarskoj... ali nije bilo toliko "otvorenog" odvaljivanja.Drugi je tip muzike... sta znam.Exit kao EXIT je mozda super zamisao u ovoj nasoj zemlji koja ne mrda sa 0 (nule.)Kod mene u Nisu prave nesto slicno Nisomina u tvrdjavi pa je puno narkomana.Otvoreno se prodaje-kupuje i drogira.. i plus uvek ispadne neko sranje.Dok na WS nije bilo sranja... obezbedjenje je radilo svoj posao ... sigurno jeste bilo droge ali nije bilo toliko upadljivo :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju