Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (13/24) > >>

nbg-v:
ma njima bre nije bitno ni koga biju ni sta biju a razlog im je najmanje bitan- samo cekaju bilo kakav povod- (tipa da ih neko pogleda), to su stoke koje uzivaju u tome- to nema veze sa uniformom, to su jednostavno takvi "ljudi"... najveci su krivci oni koji ih postavljaju tu gde jesu umesto da gamad posalju tamo gde imje mesto...

sleepy:
Pa kad bi uveli redovne psiho testove, pa da profiltriraju stoku...al trebaju im jos uvek takvi majmuni.

Pedja_Petrovic:
vexx
ja sam radio kao obezbejdnje na nultom i tada MI SE VEC ZGADIO BIO pod 1
ja znam da tu nije samo el muzika ali ja sam mislio da kazem da se ta muzika meni gadi i da uz tu muziku najvise se drogria-da pojednostavim
a ni nardonjke ne slusam i znam da se i tamo klepa i marise i nisam povlacio paralelu izmedju toga
vec kazem
DA NEKO VELICA EXIT KAO PREDSTALVJANJE SRBIJE a sam si dobro rekao nista bolje niti gore nije da onda predstave neki narodnjacki klub kao sliku srbiju..u isti kos moze da se stavi i exit i neki takav klub
ja sam isao po koncnetritma i dan danas idem ali ta muzika tebe ne zanima i verovatno ti nikada nisi bio na takvj vrsti koncetrta ni kod NAS a ne da si zbog whitesanke-a npr isao u majdarsku...primera radi...da ne govrim o drugim izvodjacima
i na takvim koncetrtima ima trubadura,ali to je sve drugacije,znae se ko su oni i gde se okupljaju bla bla bla bbla..

a i gucu bih zabranio jer je to postalo sve samo ono sto je kao izvorno pre ko zna koliko godina bilo

cartell:
krajnji rezime i zakljucak cele price je : da su upotrebili prekomernu ,po meni bespotrebnu silu i osim ako njima nije bio zivot ugrozen ili okolini nije bilo potrebno za takvim necim....khm....a da ne govorim o udaranju devojke i pogrdnim recima (to vec i nema veze sa profesijom kojom se bavis vec kulturom ).
@ela ela ,pa secam se jednom davno kad su upali u BIGZ na jednu zurku i poceli da mlate sve redom jer bila dojava da je neko usao sa nozem.devojka koja je istrcavala iz zgrade je popila sigurno jedno 4-5 udaraca pendrekom .a nije je ni priveo posle.dakle cemu to??najobicnije lecenje frustracije i besa ,pa gde aj ko veli da uradim po narodu.
ne mozes ti tek tako da vadis na nekog sluzbenu palicu,pistolj i da udaras po njemu...nesto mi se cini da se neko od njih osecao i na alkohol...nositi znacku je cast,a ogroman br policajaca je iskoricava! daleko od toga da su svi iskorumpirani i losi i sigurno da olosha i sljama ima u izobilju,al opet:ne moze se tako postupati sa ljudima.pazi ti scenu gde ovaj njega samara ,a ovaj stoji i ne sme da ga dira,a ovaj ga i dalje samara...cool nema sta :)

Pirat:
ma brate ne moze ni to tako lako , da pandur nekog isprebija i da prodje nekaznjeno , mogu da se kladim da pandur uhvati nekog ko nema dosije ko je uzoran gradjanin i da ga fizicki maltretira popio bi sankciju samo tako , nego sta se tu desava , elem ti koji dobiju batine ili su gonjeni za nesto ili imaju sarolik dosije osudjivani itd ... i sad ti takav da dodjes u misliciju da se zalis mozes samo da poljubis vrata jer takvom mogu da prisilju bilo koji razlog zasto su upotrebili silu , tako to funkcionise ne samo kod nas nego svugde , jednom zajebes nesto jednom te zabeleze , to ti je onda za  ceo zivot ... zasto ja nikad nisam cuo niti video da je neko ko se ne krece u sumnjivim krugovima ko ima cist dosije , posao itd... zasto takav neko nije imao problema sa milicijom ? nego eto , to je tako kad neko hoce da se kurci ...

sto se tice Exita slazem se sa cartellom , droge ima svugde u ovoj ili onoj meri i to je licni izbor kao i sve ostalo , ljudi idu na Exit zbog druzenja i da bi negde bili osetili tu energiju , sad jbg nije cak ni bitno toliko koja je muzika u pitanju ni ja ne volim ono drum drum tuc tuc , drum drum tuc tuc , sta vise kad mi komsija odvali do daske to sranje poludim (hvala bogu pa nisu sve bine tamo te vrste muzike)ali cinjenica je ta da trenutno boljeg i posecenijeg festivala tog tipa nema i da na njemu dolazi najvise stranih izvodjaca (ove godine mi se program i ne svidja nesto ) ali svakako da kad na nekom festivalu se okupi toliko stranih izvodjaca da ce organizatori iskoristiti priliku da to velicaju ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju