Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (16/24) > >>

breshahils:
Ma ljudi svaki je slučaj priča za sebe, te majmune sto su te cimali trebalo je j.b.t. mater jer nisi kriv.
Pa brate zapamtio si ga valjda ima raznih načina osvete ;)

PEJABG:
sad se setih onog snimka gde onaj pijani biznismen bezi od pandura kod skupstine, pa sto ga tu pandur nije izvukao iz kola i prebio. pa znaju i oni koga smeju da biju. lome klince po blokovima za dzoint trave,dok im dileri pljuju u lice. PANDUR NIJE COVEK to je sljam. dobar pandur ne postoji.

cartell:

--- Citat: PEJABG  Jul 13, 2010, 01:21:57 pre podne ---sad se setih onog snimka gde onaj pijani biznismen bezi od pandura kod skupstine, pa sto ga tu pandur nije izvukao iz kola i prebio. pa znaju i oni koga smeju da biju. lome klince po blokovima za dzoint trave,dok im dileri pljuju u lice. PANDUR NIJE COVEK to je sljam. dobar pandur ne postoji.

--- Kraj citata ---
slazem se za ovaj prvi deo ,ali i policajac je covek ...
@ela ela policajac moze,a i ne mora da odreaguje na verbalnu provokaciju,koliko ja znam u nekom pravilniku pise da oni ne reaguju na takav tip provodadzisanja.dakle,voleo bih da znam koji je to razlog,a da njima zivot nije bio ugrozen ili nekome u okolini pa da su morali ovakvu silu da primene??!

Spartak:
u dominikani pandur lagano zaustavi kola,trazi ti sve sto imas i rokne te,desava se

ivan.ipsc:
Nema DOBRIH MURIJASA  :-\ :-\ :-\

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju