Ostalo > Offtopic

Policijska BRUTALNOST u Srbiji !!!!

<< < (20/24) > >>

Ted Arcidi:
e jesu neki rasipnici cim spavaju po hostelima, ne dao mi bog da zivim od njihovog rasipnistva

sleepy:
Pa 12e po veceri...10 veceri :) puta 20 ljudi po hostelu

btw...to je klasika za back packing..dosta njih ima kinte al nece da trose na hotele zato sto su po ceo dan po gradu..hostel sluzi samo da se presava

pedja evo ti primer kad dolazili neki slovenci...nebitno sad gde i sta i kako...hteli meni da ih uvale da ih setam po gradu...pitao ja gde hoce da idu (mislio sam neki muzeji, restorani, nocni klubovi pa da iscimam prijatelje da mi srede mesto, ufur preko reda itd)...hoce slovenci na splav na najgore narodnjake...da se napiju ko svinje i da prave budale od sebe...toga nema kod njih...nedostatak svoje nekulture oni zamene nasom

Marko977:
(kud li ponovo aktivirah ovu temu.....  :)  .....na temu o bolnom kolenu mi niko ne odgovara, a svi se sjatili na Exit i policijsku brutalnost!   ;D  )

miodrag11:

--- Citat: Ted Arcidi  Avgust 09, 2010, 07:12:39 posle podne ---e jesu neki rasipnici cim spavaju po hostelima, ne dao mi bog da zivim od njihovog rasipnistva

--- Kraj citata ---
X2  8)

--- Citat: sleepy  Avgust 09, 2010, 04:32:36 posle podne ---Pazi Pedja, cela EXIT ekipa je dosla u BG posle festivala, znam jednog holandjanina koji je bio i u Nisu...na sve strane ostavljaju pare posto je za njih ovo ovde sica.

--- Kraj citata ---
Posle 20 godina rada u turizmu i ugostiteljstvu 8)(na razlicitim meridijanima ;) )
 mislim da sam kompetentan da nesto prozborim povodom ovoga i tvrdim da
cela ta prica sa Exitom je sto se tice finansijske dobiti smesno mala,(postoje lako dostuna istrazivanja relevantnih organizacija na tu temu)
a sto se tice reklamirNJA nase zemlje
stvar stoji malo bolje ako zelimo da se poistovecujemo sa gej lobijem i pristalicama slobodnog konzumiranja
narkotika 8) mada nisam siguran da nam je to u interesu 8)  ;D...

judge_wolf:
sto da nam nije u interesu....gudre ionako ima gde oces i koliko oces...
holandjani se obogatise na tom principu a Ceska nije daleko od te price...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju