Multimedia > Slike/Muškarci
OVAKVOG PROFESORA TREBA POZELETI
Milos Sarcev:
Pedja...u pitanju je nesto sto ovde u Americi uvek proveravaju.
Ja sam jednom napomenuo da bez obzira na vreme (znaci - uvek) ja imam veoma vidljive trbusnjake.
Neki to stalno hoce da proveravaju - a posto je to jednostavno - ja to obicno i uradim.
Mislim da sam na takmicenju (i seminaru) u Kragujevcu takodje podigao majicu "za proveru"...
Inace slike su sa snimanja mog nutricionog segmenta sa novog DVD-a i vec polako ljudi dobijaju njihove posiljke.
Komentare nekolicine koji su DVD videli su na mom sajtu...
Javite kada vi dobijete...
Pedja_Petrovic:
da naravno,cim neko prvi dobije odmah ce da ga razmonazavamo...
a ovo...ma da,znam da se to proverava,ali stvarno je fascinatno da neko u kontunuitetu tako izgleda...nadam se da me razumes...ovde kod nas,cim se zavrsi takmicenje..by by...abdominals....hehhehe...kada volimo zimske radosti...kobaje,kiseli kupus,sarme i sta ti ja znam vec sta nam zene i majke ne spremaju.....LOL.....
Milos Sarcev:
Pedja - upravo o tome sam pricao u mom poslednjem clanku za Flex.
Posto jos uvek nije objavljen - ne bi bilo dobro da ga ovde postavim - ali cim bude (za mesec- dva) ja cu vam ga poslati.
NAJBOLJE VREME za misicni napredak je upravo nakon takmicenja...
Pedja_Petrovic:
da...to je ono sto si tu uvek govrio....da posle takmicenja nikako ne uzimas odmor KAO STO TO RADE SKORO SVI....nastavljas sa treninzima jer je telo tada bukvalno zeljno svih dobrih hranjivih materija i to je period koji je u sustini najpovoljni za raast...
i neznam jesu li drugi obratili paznju na prvoj slici.....NAVAZNIAJ STVAR NA KOJU LJUDI NECE DA OBRATE PAZNJU I MISLE DA JE STVAR U NECEM DRUGOM...
2gr proteins-1 lbs of body weights...misko jesam li dobro video?
Milos Sarcev:
Dobro si video
1 gram - za svakoga
1,5 gram - za sportiste
2 grama - za bildere
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju