Ostalo > Offtopic
Pažnja, pažnja: Salame, kobasice i viršle izazivaju rak!
Sasa Ilic:
--- Citat: B.M.F Jul 14, 2010, 12:24:51 posle podne ---Baš me interesuje šta bi jeli,dobiješ 35000din platu,platiš sve dažbine,a gde je ostatak porodice deca i supruga koja neće moći da se zaposli za još 17 miliona godina.....LAKO JE TATINIM I MAMINIM SINOVIMA
--- Kraj citata ---
Pa u danasnje vreme se ne isplati zeniti bas iz tih razloga sto si napomenuo zato i brakovi pucaju vrlo brzo tj. cim nema para :D :D
tenssa:
--- Citat: B.M.F Jul 14, 2010, 12:24:51 posle podne ---Baš me interesuje šta bi jeli,dobiješ 35000din platu,platiš sve dažbine,a gde je ostatak porodice deca i supruga koja neće moći da se zaposli za još 17 miliona godina.....LAKO JE TATINIM I MAMINIM SINOVIMA
--- Kraj citata ---
Jbg...jeftinije ti je bilderska hrana nego po "jeftinim" mekovima, a sa druge strane ako ti nije stalo do zdravlja onda jbg...
cobelix:
--- Kraj citata ---
pametno receno...
Pirat:
--- Kraj citata ---
e znas kako ja jos na to gledam , sto je malo i surova ali skroz realna slika... ako nemas para nemoj zasnivati porodicu , gledam onu patetiku na pink televiziji ono neka porodica ima njih sedmoro rodila pa place i pizdi na TV nema para sirotinja drz nedaj, a kad si se karala o tome nisi razmisljala... jbg money makes the world go round ... to ti je kapitalizam , ko nece da se potrudi nesto u zivotu da zavrsi i da se cima , na gradjevinu pa ljusti pastetu i pavlaku... inace zidari nisu zdravi ko dren , odakle ta konstatacija... to je mukotrpan posao u picku materinu, ta vrsta napora je crncenje ono koje te ubija u pojam , ko je proveo jedno leto na gradjevini zna sigurno, da ne pricamo o mogucnosti da ti u svakom casu moze nesto pasti na glavu ili se okliznuti sa grede, pa jos sunce kad spici... znaci daj mi da dizem ceo dan tegove ali da 30 minuta visim u nezgodnom polozaju dodavajuci nesto , zavrtajuci nesto sa pogledom na gore dok pici sunce, znoj hahaha sranje od posla ...
tenssa:
Ja gledam one sto prave puteve, dole tuce onaj asfalt (bar 50 stepeni ima u njemu) a od gore sunce udara ko ludo jos kad se dodaju ona isparavanja sa puta...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju