Ostalo > Offtopic

Pažnja, pažnja: Salame, kobasice i viršle izazivaju rak!

<< < (6/7) > >>

TeH FiLiP:
Dajte ljudi malo  razmislite koliko kosta kilo virsli a koliko pileceg belog!!! Virsle i slicna sranja SU SKUPLJI jbt!!!! Totalno je druga stvar sto "normalan" narod nema muda malo da zategne kais pa da barem svaki drugi dan jede isto,nego mora jedan dan pasulj,drugi sarma,treci sunka...e to je problem.

35 iljada,pa ako racunamo da prosecna osoba unese 2iljade kcal dnevno,apsolutno se moze proci sa "zdravijom" ishranom a ne zabadati nos u splacine i "ukusnije" varijante,e to tvrdim.

p.s. mislim mene licno nervira kada mi kazu nesto tipa' E pa brate nemam ja ko ti 300jevra na hranu" Al jbt ja treniram dvaput dnevno,imam 110 kila,cilj mi je da povecam misice,unosim duplo vise od normalnih ljudi hrane...ne treba prosecan covek sa kancelarijskim poslom koji fakticki nema fiizcke aktivnosti da zdere 300gr proteina ili pola kile pirinca.250gr mesa dnevno,200gr pirinca,par kasika maslinovog uz malo salate i eto za prosecnog coveka...pa jel to izadje 30 iljada mesecno jebem mu leba??

Spartak:
ma brate ne vrijedi pricat.

TeH FiLiP:
ma znam,mislim kad devojci svojoj ne mogu da objasnim onda jbg.Nema se para,al se jedu lazanje,cevapi i strudle...

sleepy:
Ima jos jedan problem. Ljudi ne umeju da kuvaju tako da su virsle/pastete itd najbrzi nacin da se dodje do dorucka/vecere.

Ima dosta vegeterijanskih jela koja ljudi mogu da pojedu za rucak i da budu siti ali niko to ovde ne bi jeo zato sto je to bez mesa. Sta je tesko...400g graska, luk, sargarepa, kockica od supe i imas potaz za rucak. Ako hoces isprzis uz to i 2 snicle i razbio si se.

Nama je generalno kultura ishrane vrlo ogranicena

Pirat:
@Pocetnik993

a ti imas dece a ? :) 

ne generalno sto se tice hrane , zdrava hrana nije toliko skupa(pogotovo ako govorimo o normalnim kolicinama) e sad stvar je u tome sto se oko nje treba mnogo vise cimati da se spremi , takodje da je monotono jbg jeste, ali ne moze hrana da ti bude predmet uzivanja , ako u tome neko nalazi lek za raspolozenje ili sta vec onda stvarno ima problem... ok je nekad pojesti ukusno za svoju dusu sto bi rekli , ali sto kaze Filip odvaljivati se stalno od lazanja , cevapa , kolaca, palacinki , pivo i ostale zajebancije to je cista stvar hedonizma...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju