Ostalo > Offtopic

Pažnja, pažnja: Salame, kobasice i viršle izazivaju rak!

<< < (2/7) > >>

Deja:
Nasao si koga da poredis... ljudi koji moraju da imaju extremno dobar metabolizam/imunitet uopste da bi preziveli i sam posao, jos po ovim vrucinama...

IGOR_X3M:

--- Citat: Bare  Jul 14, 2010, 08:45:00 pre podne ---S'jedne strane to je istina, a s'druge i nije jer je glavni okidac raka STRES, znaci svaki dan gledam zidare koji jedu one najgore salame od soje i vecina je zdrava ko dren (da kucnem u drvo).

--- Kraj citata ---

Ma svi su oni zdravi ko dren, i moj komsija bio zdrav ko dren dok jednog jutra nije dobio infarkt pa mu jos otkrise i rak pluca....

Losa ishrana, stres, nedovoljan odmor,  itd itd sve su to okidaci.....

sasa85:

--- Citat: Bare  Jul 14, 2010, 08:45:00 pre podne ---S'jedne strane to je istina, a s'druge i nije jer je glavni okidac raka STRES, znaci svaki dan gledam zidare koji jedu one najgore salame od soje i vecina je zdrava ko dren (da kucnem u drvo).

--- Kraj citata ---
x2

Gluteus:
U mojoj okolini ima  jedna ogromna industrija prerade mesa,znam dosta njih koji su prestali da jedu te preradjevine kada su poceli tamo da rade i videli kako se prave iste!!!

B.M.F:
Baš me interesuje šta bi jeli,dobiješ 35000din platu,platiš sve dažbine,a gde je ostatak porodice deca i supruga koja neće moći da se zaposli za još 17 miliona godina.....LAKO JE TATINIM I MAMINIM SINOVIMA

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju