Ostalo > Offtopic

ZA SARAJLIJE

(1/2) > >>

alexi:
ne znam koliko vas tu ima,ali u 9 mj. mi pocinje faks pa,ako je netko voljan,a iz Sarajeva,da mi malo pomogne oko teretane,posto ja gore ne znam bas puno gdje se sto nalazi.

Znaci samo prvih para dana da mi malo pokaze i objasni neke stvari,posto cu gore zivjeti.
eto toliko,pozdrav-

nellle:
imas bebca ali  verujem da bi on zeleo da ti pokaze jos nestoo osim teretane.... ;D
on radi u stampariji...

breshahils:
Evo ja nisam Sarajlija ali živim u  Sarajevu 8god (NISAM SARAJLIJA!!!) pa kad dođeš javi se biće mi drago da pomognem

--- Citat: nellle  Jul 17, 2010, 09:44:04 posle podne ---imas bebca ali  verujem da bi on zeleo da ti pokaze jos nestoo osim teretane.... ;D
on radi u stampariji...

--- Kraj citata ---

Hahahahahaha ne pokazujem ja nikom drugom ništa sem tebi...ovaj...Terzi, Peđi, Hansu...dobro ima ih maloooo više :)

Jbla te štamparija uhvatio se nje ko pijan plota a ja radim grafičku pripremu(dizajn) u kući DALEKO, DALEKO od štamparije hahahahha nelle stupid gey :)

p.s: nelle hebo te onaj "tvoj" znaš ti dobro ko hahahah

nellle:

--- Citat: breshahils  Jul 17, 2010, 11:07:58 posle podne ---živim u  Sarajevu 8

--- Kraj citata ---

na.....te nosam!!!! :D

ako je ispravljanje slova u sarajevo times graficka priprema onda da ga ebem...

breshahils:

--- Citat: nellle  Jul 17, 2010, 11:29:41 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Jul 17, 2010, 11:07:58 posle podne ---živim u  Sarajevu 8

--- Kraj citata ---

na.....te nosam!!!! :D

ako je ispravljanje slova u sarajevo times graficka priprema onda da ga ebem...

--- Kraj citata ---

Hahahaha vinjak utiče koliko vidim na male sive ćelije hahahaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju