Ostalo > Offtopic
Légion étrangère
BGILLEGAL:
Sta mislite o legiji stranaca. Nesto se razmisljam da se prijavim za takav neki posao. Prvo sam razmisljao zandarmerija, ali kod nas je dosta rizicniji posao, a plata mnogo manja. http://www.legion-recrute.com/en/salaires.php Dok su plate u legiji stranaca dosta vece. Jako velika budcnost moze da se stekne u engleskim i americkim spec. jedinicama, ali oni po meni traze prevelike fizicke sposobnosti :) mozda to i nije previse ali ja ne mogu da trcim, plivam itd koliko oni traze, ni u ludilu :) Voleo bih da cujem neka misljenja, stavise lepo bi bilo kad bi neko izneo bilo kakva iskustva sa slicnim stvarima! Pozdrav
Markoni:
moj drug je pocetkom maja otisao u legiju stranaca , koliko znam nemoze svako mora da prodje testove i fizicke i psihicke a oni traju koliko znam 6 meseci , on je tamo vec 2 meseca i izgleda da mu dobro ide
loki:
--- Citat: BGILLEGAL ---Sta mislite o legiji stranaca. Nesto se razmisljam da se prijavim za takav neki posao. Prvo sam razmisljao zandarmerija, ali kod nas je dosta rizicniji posao, a plata mnogo manja. http://www.legion-recrute.com/en/salaires.php Dok su plate u legiji stranaca dosta vece. Jako velika budcnost moze da se stekne u engleskim i americkim spec. jedinicama, ali oni po meni traze prevelike fizicke sposobnosti :) mozda to i nije previse ali ja ne mogu da trcim, plivam itd koliko oni traze, ni u ludilu :) Voleo bih da cujem neka misljenja, stavise lepo bi bilo kad bi neko izneo bilo kakva iskustva sa slicnim stvarima! Pozdrav
--- Kraj citata ---
do jaja za onog kom se da meni osobno ne
MaliSima:
Ja sam znao neke ljude koji su se vratili iz legije i verujte mi svi su poludeli a kako i nebi,od mog ortaka cale je bio tamo sada je na psihijatriji vec 15 godina od kada je svoju zenu izbo bzvz,napravio kucu od 30 kvadrata sa prozorima od pola metra kao da se sprema za rat,drugi je bio totalni alkos,nikome ne bih to predlozio ko ne bezi od zakona i nema drugu opciju u zivotu !
Vexxx:
To sam i ja cuo.... Dosa njih "pukne" tamo... A i tako te treniraju da nemas strah, nemas nisat.... od tebe prave borbenu masinu-koljaca...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju