Ostalo > Offtopic

Légion étrangère

<< < (5/12) > >>

MaliSima:
moram se sloziti sa papagenom da je mnogo mnogo veci psihicki pritisak nego fizicki, i da se ne puca sa misicima nego se puca u glavi i to zagarantovano

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Papageno ---Mislim da vi malo grijesit sto naglasavate samo pitanje obuke...
Obuka je 6 mjeseci i mislim da momak koji je citav zivot u sportu ne bi trebao imati prevelikih problema u savladavanju iste...
Kao da svi zaboravljate da profesinonalni vojnik (pogotovo u takvoj jedinici) znaci puno vise od obuke...
Takve vrste jedinice se salju obicno gdje je najtvrdje i najgore i tu dolaze pravi problemi...
Neko moze biti fizicki superman ali psihicki izdrzati, prezivjeti i raditi sranja, koja ce te vrlo vjerovatno zakaciti.. e to je onaj zajebani dio price...
Na zalost licno sam to prezivio ali ovo nije mjesto za takvu vrstu price...
--- Kraj citata ---
..OVO POTPISUJEM....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: H2SO4 ---ma ima kod nas tako finih jedinica da je prosto greota ic do francuske :)
jes da je plata nikakva, al opet si svoj na svome ...
--- Kraj citata ---
...A POPTUSUJEM I OVO :)  :)

LJUBA:
Ma kod mene se nikad nezna,cas posla odoooooooo  :P    Ali, jos neko vreme cu sigurno da budem tu i nerviram sve koji me mrze :twisted:   A u septembru,posto malo ostajem u Spaniji,nece mi biti tesko da se bolje informisem po pitanju zena  u njihovoj vojsci...Zar ne bih bila slatka u toj ulozi   :wink:

IFBBPro:

--- Citat: LJUBA ---Ma kod mene se nikad nezna,cas posla odoooooooo  :P    Ali, jos neko vreme cu sigurno da budem tu i nerviram sve koji me mrze :twisted:   A u septembru,posto malo ostajem u Spaniji,nece mi biti tesko da se bolje informisem po pitanju zena  u njihovoj vojsci...Zar ne bih bila slatka u toj ulozi   :wink:
--- Kraj citata ---

Ljepsa si na bini  :oops:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju