Multimedia > Slike/Muškarci

Nepoznati bodibilder ?

<< < (2/3) > >>

NoLimit:
Kada već uklapamo bildere i slike, da li neko možda zna koji je to bilder ili ako ima sliku nek stavi link. Crno bela slika, on (ima bradu) stoji ispred ogledala i pozira a iza njega na benchu sedi neka devojka i gleda. Znam da sam se oduševio kad sam video tu sliku, čovek izgleda kao oni grčki bogovi na slici. ;)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: NoLimit  Februar 09, 2011, 07:23:25 pre podne ---Kada već uklapamo bildere i slike, da li neko možda zna koji je to bilder ili ako ima sliku nek stavi link. Crno bela slika, on (ima bradu) stoji ispred ogledala i pozira a iza njega na benchu sedi neka devojka i gleda. Znam da sam se oduševio kad sam video tu sliku, čovek izgleda kao oni grčki bogovi na slici. ;)

--- Kraj citata ---

verovatno lou ferigno...

VladimirUgr:
 ;D

Pedja_Petrovic:
a jusp
opasan baja u to vreme

Kralj ist Back-Bakic:
Jusup Wilkosz
Sanjim sam trenirao u Stuttgart u Seindelfingen u Teretani.  Divan Covek-Spotrista i jako intelegentan i nacitan B-Bilder. Zivi od Socijalne pomoci. U Leonberg.
Bio je i u Psihijatrii!!!!!!!!!¨¨¨ Nakon Smrti njegove Supruge  Jusup je izgubio volju i sve za trening i zivot . Bilo mi je jako drago druziti se sanjim. imam i njegovu knjigu. Bio je samnom na Takmicenje kad ga Ljudi sretne cene ga i postuju jako!!! Legenda ziva. Kaze hocu  uz moje misice pogreban biti.
Poz
http://www.jusupwilkosz.com/ njegova web strana

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju