Ostalo > Offtopic

moja devojka/drugarica

<< < (22/61) > >>

maxim:

--- Citat: THEROCK ---
--- Citat: maxim ---
--- Citat: THEROCK ---Pa osnovna tema je da saljete slike drugarica. dajte da vidimo kakve imate drugarice. Evo jedna i od mene
--- Kraj citata ---

A sta ovo ti je kao drugarica a?Gde si je upoznao,jel na "burek"-u i ostalim slicnim forumima? :twisted:
--- Kraj citata ---

A taj burek forum samo o bureku ili o hrani uopste? :?:  :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

Uglavnom o domacim kulinarskim specijalitetima (piletina im je specijalnost :lol: )...
Ja sam samo hteo da te upozorim da ti drugaricine slike kruze netom :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: THEROCK ---
--- Citat: THEROCK ---Pa osnovna tema je da saljete slike drugarica. dajte da vidimo kakve imate drugarice. Evo jedna i od mene
--- Kraj citata ---

A sta ovo ti je kao drugarica a?Gde si je upoznao,jel na "burek"-u i ostalim slicnim forumima? :twisted:
--- Kraj citata ---

A taj burek forum samo o bureku ili o hrani uopste? :?:  :twisted:  :twisted:
--- Kraj citata ---

Uglavnom o domacim kulinarskim specijalitetima (piletina im je specijalnost :lol: )...
Ja sam samo hteo da te upozorim da ti drugaricine slike kruze netom :D
--- Kraj citata ---
..gde si ti maxim???

laracroft:
ma slabo on ide u offtopic i uopste n forum,lepo vreme :)

a uostalom tema je spontano otisla a ovo ovde njemu je vec receno u lice.tako da.....nikoga nismo ispljuvali

dr_rapid:

--- Citat: laracroft ---ma slabo on ide u offtopic i uopste n forum,lepo vreme :)

a uostalom tema je spontano otisla a ovo ovde njemu je vec receno u lice.tako da.....nikoga nismo ispljuvali
--- Kraj citata ---

Ma laro.... ne mogu da se postavim u tvoju situaciju jer nisam u njoj bio, ali razumeti, to sigurno mogu. Ja sam bio masu puta na dnu, ne bas u tim stvarima, jer tu bas ne pustam tek tako svakog uz mene, nego vise u drugim stvarima, ono zivotnim, prezivljavanje i tako to :D. Tako da na kraju jedno sto znam da funkcionise u svemu, je borba, borba, i samo borba. Jer kad te svi napuste, ostaju ti tvoja dela i rezultati, i opet volja za dalje, ako si borac, ne vidim ni jedan razlog da posustajes.
Ti samo bradu gore, sve je prolazno i relativno, rekao veliki Einstein, tako da nakon svake kise sunce ipak grane. Ne krivi sebe nizasta, samo sibaj. Natasa je sve fino opisala, smile on face, stegni sake i sigurno ce se stvoriti neko/nesto interesantno i zanimljivo, vredno paznje. Jel tako, misa mu :D :D :D

Pozzzz ;)

maxim:

--- Citat: pedjos ---..gde si ti maxim???
--- Kraj citata ---

Evo me cika Pedjo,tu sam ja redovno samo sto ne postujem nego samo citam sta drugi pisu,jer uglavnom izazovem neke negativne reakcije kad nesto prokomentarisem (pametujem) :D ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju