Ostalo > Offtopic
moja devojka/drugarica
dulse:
t100, Nella moje slike su bile .. i glupo mi je da ih postavljam ponovo.. a i iskreno moje telo NEMA veze sa bb i sramota je da ja postavljam slike pored tebe zive :) ( mislim na Nellu ) ... ipak je ovo bb forum .. ako nekad nabacim neke misice ja cu da postavim slike do tada me u skromnom izdanju mozete videti na okupljanjima hehe
profimare treba me vec `fata
P:
E dulse...ccc... ni meni da pokazes dobro, dobro... pricacemo mi o ovome :)
natasa:
--- Citat: dulse ---a i iskreno moje telo NEMA veze sa bb i sramota je da ja postavljam slike pored tebe zive :) ( mislim na Nellu ) ... ipak je ovo bb forum ..
--- Kraj citata ---
:? Pa i ne slazem se...Dosta ljudi nije ovde samo zbog BB-a vec i da se druze tako da je normalno da postavljaju svoje "obicne" slike.To bi sad bilo isto da te pitam:"sta ces na BB forumu ako ne zelis da imas BB telo?"Dakle nema smisla.
dulse:
Nato ja stvarno iskreno mislim da nema sta da pokazem... a i da postavim slike svi bi samo jedno komentarisali... kada budem nesto uradila sa svojim telom kako valja onda cu postaviti ;)
natasa:
Pre svega ti nisi duzna da imas savrseno telo niti da bilo kome ovde nesto dokazujes-takva si kakva si,a super si jer sam te videla. :!:
Samo sto si izjavom da je glupo da stavljas obicne slike jer je ovo BB forum,indirektno prozvala ostale clanove koju su stavili ne-pozerske slike a i one koji nameravaju-mene na primer.Kapis? :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju