Ostalo > Offtopic
moja devojka/drugarica
PitBull:
--- Citat: arny88 ---evo ga YUGO,sa gl motorom,al izgleda da ne moze da se prenese vlasnistvo,tj mucka u pitanju,voleo bi da se to zavrsi yugo je xtra...t1000 ce mi platiti za ovb :D jer uzimam od njegovog ortaka
--- Kraj citata ---
lepo brate... :lol:
arny88:
--- Citat: PitBull ---
--- Citat: arny88 ---evo ga YUGO,sa gl motorom,al izgleda da ne moze da se prenese vlasnistvo,tj mucka u pitanju,voleo bi da se to zavrsi yugo je xtra...t1000 ce mi platiti za ovb :D jer uzimam od njegovog ortaka
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma brate yugic je extra,samo sam se iznerviro za prenos u picku materinu...ujutru palim na more pa cale to treba da juri a on je protiv kupovine yuga,tako da ne znam kolko ce se potruditi
PitBull:
--- Citat: arny88 ---
--- Citat: PitBull ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma brate yugic je extra,samo sam se iznerviro za prenos u picku materinu...ujutru palim na more pa cale to treba da juri a on je protiv kupovine yuga,tako da ne znam kolko ce se potruditi
--- Kraj citata ---
Ma dobices ga sigurno!
de idete na more?
arny88:
Od: PitBull
Za: arny88
Poslao: Uto Jul 18, 2006 8:49 pm
Naslov: Re: Struka - tajne
Ok, brate hvala, lepo se provedi!!
nema na cemu,tivat pa do nisa...hvala...samo me podseti za struku
P:
Hmmm nije los jugic... a kakav je to "gl" motor... koliko to konja i kubika ima?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju