Ostalo > Offtopic
moja devojka/drugarica
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dulse ---ja mogu jedino frajera da postavim ako nesto znaci
Pedjosu a ako je kuca fina lepa dobra.. pa mora da se vrati
--- Kraj citata ---
....AAAAAAAA...KAKO KAZU LALE..OTISAO MALO KERU DA PROTERA :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
HAHAHHA...PA NEKA..I TREAB DA SE VRATI./...LESI JE DOBAR PAS
dulse:
a i nece rupa uvek istog misa znaj :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dulse ---a i nece rupa uvek istog misa znaj :twisted:
--- Kraj citata ---
...OPPPPAAAAA............NISAM TO ZNAO.....RUPA KAO PREDMET RAZMATRANJA ZA VECERAS..HMMMMMMMMM
LEPO...SADA NECU MOCI DA SPAVAM.......
AL UVEK IMA VISE RUPA U KOJU MISEVI MOGU DA POBEGNU..
UVEK JE VISE RUPA NEGO MISEVA..... :twisted: :twisted: :twisted:
natasa:
--- Citat: laracroft ---ako je spreman da zrtvuje nesto sto se retko nalazi i dozivljava za par cica i malo "slobode"mislim,onda sta reci....al ok ljudi, mladji je godinu i po 83 a ja 81,i valjda je to period kad zelis uz fax posao i to malo slobodnog vrmena da radis sve kako tebi odgovara...
--- Kraj citata ---
Samo nek je on ziv i zdrav,nek ide gde mu je lepse,mlad je,moze mu se,pa nek se izivi.
Sad je pitanje da li ces da patis i cekas da"se Lesi vrati kuci"ili da se bacis u akciju?I ti si mlada devojko,treba jos dosta miseva da promenis da bi znala koji je najbolji. :twisted:
Eto da se i ja ubacim u te vase metafore... :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natasa ---
--- Citat: laracroft ---ako je spreman da zrtvuje nesto sto se retko nalazi i dozivljava za par cica i malo "slobode"mislim,onda sta reci....al ok ljudi, mladji je godinu i po 83 a ja 81,i valjda je to period kad zelis uz fax posao i to malo slobodnog vrmena da radis sve kako tebi odgovara...
--- Kraj citata ---
Samo nek je on ziv i zdrav,nek ide gde mu je lepse,mlad je,moze mu se,pa nek se izivi.
Sad je pitanje da li ces da patis i cekas da"se Lesi vrati kuci"ili da se bacis u akciju?I ti si mlada devojko,treba jos dosta miseva da promenis da bi znala koji je najbolji. :twisted:
Eto da se i ja ubacim u te vase metafore... :wink:
--- Kraj citata ---
..svi misevi su dobri.....stvar je ukusa..... :twisted: :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju