Multimedia > Slike/Muškarci

"ZAGREVANJE" za OLYMPIJU 2010

<< < (5/9) > >>

Matt:
HIDE veci od DEXTERA ...Hide veci od DEXTERA !!!  ::) ::) Game over hahah

Jel ovo meni nesto se cini il je to Phil odlucio da svoju sirinu ramena zacini SINTOLOM??? odvratno

Spartak:
ne bi reko da je dodavao ista,malo je voden pa se mozda tako cini.doduse uopste mi ne izgleda proporcionalno

Kolev Nenad:

--- Citat: ĐORĐE KOLUNDŽIJA  Avgust 30, 2010, 01:59:05 posle podne ---Kakva bre španska televizija?ESPN je ime američkog tv kanala...

--- Kraj citata ---

moja greska,tek sam bio ustao kad sam pravio temu,izvinjavam se svima...

--- Citat: Spartak  Avgust 30, 2010, 01:25:29 posle podne ---ma jok, stavio sam smajli, :)
eno vam u podforum video materijali novi Jayovi snimci, btw, osvaja opet ove godine

--- Kraj citata ---

ma znam,salim se brate...  :) :) :)
ti nisi skontao sto se jay-a i branch-a tice,niko nije rekao nema ih,u fazonu kriju formu i tako to,nego nema ih,nisu dosli da stanu pored ove petorice...

sasacg:
Ma Dex i .

Spartak:

--- Citat: Kolev Nenad  Avgust 30, 2010, 04:04:17 posle podne ---
--- Citat: ĐORĐE KOLUNDŽIJA  Avgust 30, 2010, 01:59:05 posle podne ---Kakva bre španska televizija?ESPN je ime američkog tv kanala...

--- Kraj citata ---

moja greska,tek sam bio ustao kad sam pravio temu,izvinjavam se svima...

--- Citat: Spartak  Avgust 30, 2010, 01:25:29 posle podne ---ma jok, stavio sam smajli, :)
eno vam u podforum video materijali novi Jayovi snimci, btw, osvaja opet ove godine

--- Kraj citata ---

ma znam,salim se brate...  :) :) :)
ti nisi skontao sto se jay-a i branch-a tice,niko nije rekao nema ih,u fazonu kriju formu i tako to,nego nema ih,nisu dosli da stanu pored ove petorice...

--- Kraj citata ---
a ok onda :) moja greska

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju