Ostalo > Offtopic
Bodybuilder napao sudiju
GORAN_ILIC:
Pa bilo je i konkretno.... u Gorazdu na Drzavnom YU 1987 Crnogorc Boro Miranovic osvaja 5-to mesto. Smireno prilazi stolu sa peharima, pokupi koliko moze i jedan po jedan u sudije... jednog je pogodio u glavu...opsti haos je nastao
U Jagodini jeste bilo fizickog kontakta. Kada je drustvo iz Kraljeva okruzilo sudije, neki od njih koji su hteli da ustanu bili su fizicki zadrzani da to urade (slucajno je najeb'o isti sudija koji je bio i u Gorazdu). Bilo je sutiranja i obaranja sudijskih stolova...
Niste pomenuli Novi Sad i Drzavno cini mi se 2000god kada je Cobi pobedio Pedju Milosevica... flasa je poletela ka sudijama i 5cm je falilo da bude svasta...
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: ĐORĐE KOLUNDŽIJA Septembar 05, 2010, 12:33:30 pre podne ---
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Septembar 04, 2010, 10:49:05 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic Septembar 04, 2010, 06:48:20 pre podne ---e sale sale...
jagodina 2002
novi sad 2007
hahhahahhahahaha itd itd itd + razvoj dogadjaja po svlacionicma
--- Kraj citata ---
Za Jagodinu znam, bio sam, ali nije doslo bas do kontakta..
Novi Sad 2007, sam bio ali podseti me.. Vranje sto rece polomac, znam.. :))
Ali nigde ovako konkretno kao kod ovih ludih meksikanaca.. :)))
--- Kraj citata ---
A ti bi konkretno...eee,hvala ti druže! ::) :P
--- Kraj citata ---
Haha.. naravno da nisam mislio na tebe..
Cuti tu nemoj da se pronalazis i javljas, kad te niko ne pita nista.. ;)
-BoRaC-:
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 05, 2010, 01:25:26 pre podne ---flasa je poletela ka sudijama i 5cm je falilo da bude svasta...
--- Kraj citata ---
Jel' pored Milke?
Vladar:
--- Citat: GORAN_ILIC Septembar 05, 2010, 01:25:26 pre podne ---Pa bilo je i konkretno.... u Gorazdu na Drzavnom YU 1987 Crnogorc Boro Miranovic osvaja 5-to mesto. Smireno prilazi stolu sa peharima, pokupi koliko moze i jedan po jedan u sudije... jednog je pogodio u glavu...opsti haos je nastao
--- Kraj citata ---
Cujes, pa nego sto, kad se zahebavaju sa Kraljem! ;)
Boro "Kralj" Miranovic rules!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aqqODe3cZGE
Sasa Dimitrijevic:
A to je on.. Znam gledao sam ovaj video.. Covek je legenda.. :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju