Ostalo > Offtopic
znaju li vam majka i tata da uzimate steroide?
superteska:
zajebancija je u pitanju... posto sam mislio da je ovo deo gde se zajebavate...
a inace ja i ne zivim sa roditeljima tako da....a i sa 15god sam imao po 10 kutija suplemenata u kuhinji dok su ih drugi skrivali ispod kreveta..
mada moje pitanje uopste nije tako glupo... sad ovde neko glumi mudonju a mogu da se kladim da ne drzi spriceve u dnevnoj sobi nego ih krije iza ormara...
superteska:
a spartak,ti si veoma pozitivna osoba koja je ovo shvatila na nacin koji treba,a vidim isto da ima isfrustriranih decacica...
duh:
--- Citat: superteska Septembar 11, 2010, 10:58:21 posle podne ---zajebancija je u pitanju... posto sam mislio da je ovo deo gde se zajebavate...
a inace ja i ne zivim sa roditeljima tako da....a i sa 15god sam imao po 10 kutija suplemenata u kuhinji dok su ih drugi skrivali ispod kreveta..
mada moje pitanje uopste nije tako glupo... sad ovde neko glumi mudonju a mogu da se kladim da ne drzi spriceve u dnevnoj sobi nego ih krije iza ormara...
--- Kraj citata ---
Ja se uplasio da nemas 15 pa da javim tvojoj kevi i calu. :lol:
Kolev Nenad:
--- Citat: superteska Septembar 11, 2010, 11:01:06 posle podne ---a spartak,ti si veoma pozitivna osoba koja je ovo shvatila na nacin koji treba,a vidim isto da ima isfrustriranih decacica...
--- Kraj citata ---
reci mu jos neku lepu rec,mozda uzme da te brani..... :D :D :D
salim se ja deckonjo,pozdrav veliki za tebe,odusevio si me ovom temom,nije bitno na koji nacin,ali uspeo si dobro da me nasmejes.... :D :D :D
superteska:
imam 24 god.i ozbiljno se bavim ovim sportom..nisam neki klinac sto se trpa metanom kako ste vi okarakterisali,ali nije bitno... cilj je bio da se zajebavamo malo...pozzz
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju