Ostalo > Offtopic

Where wite man went wrong

<< < (6/6)

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ne želim lažno vjerovati da je zemlja ravna ploča niti želim nuždu obavljati nasred šume i nasred mraka, niti želim spavati u neudobnom vigvamu/šatoru, niti želim grijati vodu i čekati da bi se njome oprao.
To ne želim jer je tehnološko-kognitivni skok preko te prepreke ostvaren i sasvim
--- Kraj citata ---

ja ne bih imao nista protiv toga

a kao ti mogu da razmisljaju samo oni koji su.....da ne kazem sta....mirniji sam....

icha
ZASRAO SI CIUTAVU TEMU SA SVOJIM BUDLASTINIMA da je to zalosno i strasno
niko ti ne brani da zivis u skldu sa tehnološko-kognitivnim skokm  ;D ;D ;D :D :D (kakva budalstinina bdw) i uzivaj u svojoj sreci i neka ti tata kupi robota da ti slajfa raketu kako ti kazes i da lineom rukom ti brise guzicu i posle toga jedizkom od sundjera polize okologuzne dlake da ne smrdis i posle toga dovedi neku nesretnicu koja ce da ti daje pike ako ti tata ima dobra kola a ako nema ,jebiga morati ces kresati nesto sto te zpadne dok odlikasi budu kresali tehnolski naapredne dovejke

NE SERI ZIVOTA TI !!!!!!

IGOR_X3M:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Septembar 24, 2010, 03:25:03 posle podne ---
--- Citat ---Ne želim lažno vjerovati da je zemlja ravna ploča niti želim nuždu obavljati nasred šume i nasred mraka, niti želim spavati u neudobnom vigvamu/šatoru, niti želim grijati vodu i čekati da bi se njome oprao.
To ne želim jer je tehnološko-kognitivni skok preko te prepreke ostvaren i sasvim
--- Kraj citata ---

ja ne bih imao nista protiv toga

--- Kraj citata ---

Pridruzujem se, ni ja nebi imao nista protiv

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju