Ostalo > Offtopic
Koljem zato što volem
Remetik:
Tako je Lara!
ZAboravila si:
DA MI NE DRZE PILICE PO PODRUMIMA, PA DA MI BELO BUDE USTVARI PLAVO-ZELENO!
DA IH NE UDARAJU O ZID I TAKO TRAUMIRAJU!
DA IH NE HRANE KONCENTRATIMA RAZNIM, DA MI NE RASTU SISE I BEZ AAS!
H2SO4:
oh boze. meni je najsurovije kad gledam na tv-u kako vlasnik uzgajivacnice nojeva oduzima tek sneseno jaje od mame noja, jeste da je nojevo jaje nekih 50x vece od kokosjeg ali emotivni bol mame noja naspram teta kokoske pri gubitku svoga najmilijega je nezamislivo veci.
jeste da nisam zensko ali u tim trenucima mi krenu suze na ochi i proradi mi skriveni majchinski instikt,(odoh da kupim nolvadex)
LUC1FER:
--- Citat: natasa ---Sta li ce da izraste od onog cetrnaestogodisnjeg decaka kom tag tako mladog uce kako da zabode noz u glavnu arteriju i za deset minuta od svinje napravi kobasice? :cry:
--- Kraj citata ---
Pa Mesar :D
gaudi:
--- Citat: H2SO4 ---oh boze. meni je najsurovije kad gledam na tv-u kako vlasnik uzgajivacnice nojeva oduzima tek sneseno jaje od mame noja, jeste da je nojevo jaje nekih 50x vece od kokosjeg ali emotivni bol mame noja naspram teta kokoske pri gubitku svoga najmilijega je nezamislivo veci.
jeste da nisam zensko ali u tim trenucima mi krenu suze na ochi i proradi mi skriveni majchinski instikt,(odoh da kupim nolvadex)
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: tebi bi trebalo dati stranicu u nekim dnevnim novinama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju