Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Deja:
Da ih puste da prodju i igoorisu ih taj dan, vec sutra bi se zaboravilo da je i bilo toga ;)
Sve je to samo da bi neko zaradjivao ;)
Ja sam stava da uvek treba pitati "cui bono" ;)
Pedja_Petrovic:
ja nisam vernik bio,dali cu biti neznam
ali...
SERERM I JEBEM DRZAVU KOJA DOZVOLI DA SE PONISTAVA ONO U STA 90% LJUDI U OVOJ ZEMLJI VERUJE I DA SE SA PLAKATOM ALUDIRA NA NESTO STO JE OVIM LJUDIMA U OVOJ ZEMLJI SVETO!!!!!
pa kako ih bre nije sramota da dozvole da ovi stave STOKU LEZBIJSKU/PEDERSKU i da sa kurcem u ruci se moli.....ne smem ni da kazem nista vise...
AMAN POBOGU DRZAVNICI SRAM BRE DA VAS BUDE...STOKO BEZ REPA!!!!
GOVEDA BRE!!!
jednom sam bio tamo negde i branio nesto,ovo vise nema veze sa nicim
OVO JE ODBRANA DOSTOJANSTVA COVEKA!!!!
I OPET CU !!!
vidimo se 10.10
IGOR_X3M:
--- Citat: Deja Septembar 24, 2010, 04:33:05 posle podne ---Da ih puste da prodju i igoorisu ih taj dan, vec sutra bi se zaboravilo da je i bilo toga ;)
Sve je to samo da bi neko zaradjivao ;)
Ja sam stava da uvek treba pitati "cui bono" ;)
--- Kraj citata ---
Ti stvarno mislis da je to samo zarad zarade?
Jel stvarno mislis da ce se na ovome zavrsiti?
Danas oni sutra narkomani pa pedofili itd....
saska 88:
To je isto kao kad nekoga pitas da li postoji Bog, tj. da li veruje u njega. Neko ce da govori u korist vere, a neko u korist nauke. Ili sukobljavanje navijaca zbog klubova- totalna besmislica. Isto tako ce vecina strejt ljudi da kaze kako treba pobiti ped/lez, dok ce isti krenuti da se bune. All in all, treba biti emocionalno inteligentan i staviti se i u poziciju suprotne strane, laicki receno: zivi i pusti druge da zive! Ja samo mislim da je glupost to sto ce da paradiraju nasred Beograda, analogija tome je ulazak u punu reku pirana (da su pametniji ne bi paradirali).
ivan.ipsc:
Nadam se da ce mo svi na ulice desetog oktobra i da im se useremo u zivot da vise ne pomisljaju da prave to kod nas u SRBIJI I NASEM OKRUZENJU !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju