Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Nebitan:
Ајмо прво овде да се појаве људи...
Ако је ово ПОРОДИЧНА шетња онда то треба и да буде!Дакле,никакве буне и устанци нису добродошли тог дана када ће свако довести своје дете да прошета,девојку...мајку, оца!Дакле,то је шетња свих НОРМАЛНИХ људи који МИРНИМ протестом желе да покажу како изгледа права СРБИЈА,као и да се не слажу са нечим!!!Не сме ни један једини екцес да се догоди тамо и стварно треба показати СРБИЈУ у правом светлу!!!Ово је свакако појединачни чин сваког од нас дал ће доћи али не видим ни један једини разлог зашто неко не би дошао на овај скуп!
Немој да неко то схвати погрешно...да људи мисле да ће бити ко зна шта...немој да се људи уплаше па не изађу у броју у ком би хтели,јер многи од њих не би ништа више од те шетње!
МИРАН протест тог дана једино може извући из кућа ЉУДЕ...а бројност је оно што је циљ да се види тог дана по мом мишљењу!Ако се тврди да је цела Србија против нечега онда то мора и на делу да се покаже!
У сваком случају без позивања на било шта друго сем ПРОТЕСНЕ ШЕТЊЕ чији ће учесници бити и жене и деца и сви они који заступају Србију којој и ми припадамо!
IGOR_X3M:
--- Citat: Bare Oktobar 06, 2010, 04:02:53 pre podne ---HOMOSEXUALAC je sexualno opredeljenje
--- Kraj citata ---
Ajd mi objasni ovo molim te. Kakvo bre opredeljenje?
Za koju opciju si se ti opredelio i kada ?
breshahils:
--- Citat: IGOR_X3M Oktobar 06, 2010, 08:55:54 pre podne ---
--- Citat: Bare Oktobar 06, 2010, 04:02:53 pre podne ---HOMOSEXUALAC je sexualno opredeljenje
--- Kraj citata ---
Ajd mi objasni ovo molim te. Kakvo bre opredeljenje?
Za koju opciju si se ti opredelio i kada ?
--- Kraj citata ---
Igi to je ona stara fora... zez obični.
HOMOSEXUALAC JE ljudsko besnilo, a kako se besnilo LEČI kod pasa...?
Beograđani i ostali blizu BG ne pričajte mnogo već pokažite na delu šta mislite kad počne parada bolesnih ljudi.
IGOR_X3M:
Ma otkud znam jbg.
Danas se na sva zvona bije da je pederastija samo opredelenje, sto znaci da smo svi mi potencijalni pederi, tako da mi to stvarno ide na k...c.
sleepy:
Homoseksualizam nije naveden kao bolest ni u jednom popisu mentalnih bolesti tako da ne mogu da ga smatram oboljenjem. Smatram ga stanjem. Isto kao sto su osobe sa Daunovim sindromom drugacije i ne mogu da se lece isto je i sa homoseksualcima. Parada kao parada nije problem ako sluzi da ukaze na njihove probleme u drustvu (otpustanje zbog njihovog sexualnog opredeljenja, zlostavljanje itd - ima ga nemojte da negirate), ali ako hoce da nas nateraju da prihvatimo to da moramo da ih gledamo na ulici dok sexualno opste protiv toga sam. Neprijatno mi je da vidim i momka i devojku da se ljube ko da su u spavacoj sobi na ulici, a kamoli nesto vise.
Tako da podrzavam paradu ako je tu da bi se oni izborili za svoja prava da mogu nesmetano da rade i da funkcionisu (problem brakova i usvajanja dece je nesto drugo - sledeci stepenik), ali ne podrzavam bilo kakvu sodomiju. Ni ja ne drkam na sred trga tako da ne moze niko drugi a da ne zavrsi u specijalizovanoj ustanovi da ga provere.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju