Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (25/177) > >>

breshahils:

--- Citat: sleepy  Oktobar 06, 2010, 10:50:58 pre podne ---Ni ja ne drkam na sred trga tako da ne moze niko drugi

--- Kraj citata ---

Hahahaha tako je brate, kad ne mogu ni ja, ni ti onda ne mogu ni oni hahahahaha

Privatnost bi trebala da ostane privatnost, jok ajde sad svi da izađemo sa našim ženama/devojkama pa da se ponašamo na ulici kao u spavaćoj sobi....jbg ne ide.

Kolev Nenad:
meni samo nije jasno sta oni imaju od toga,sta kad ih normalan narod nikad nece prihvatiti,zapeli za tu paradu pi*da im ma**rina,samo ce sranje neko izbiti,samo nam jos to fali,davno nismo imali divljanja na ulicama,kakve budale pa to je strasno,ne razmisljaju svojim glavama uopste...

Deja:
Iako me licno zabole kakva su im opredeljenja (ako je bolest, LECITE JE, ako nije onda je izbor! tacka), Nesa je upravo rekao celu sustinu...
Ta parada je cisto mazanje oci i jednoj i drugoj strani i ogradjivanje (novcano) ljudi koji to vode...

Shumadinac:
 ;D ;D ;D ;D ;D

ivan.ipsc:

--- Citat: sleepy  Oktobar 06, 2010, 10:50:58 pre podne ---Homoseksualizam nije naveden kao bolest ni u jednom popisu mentalnih bolesti tako da ne mogu da ga smatram oboljenjem. Smatram ga stanjem. Isto kao sto su osobe sa Daunovim sindromom drugacije i ne mogu da se lece isto je i sa homoseksualcima. Parada kao parada nije problem ako sluzi da ukaze na njihove probleme u drustvu (otpustanje zbog njihovog sexualnog opredeljenja, zlostavljanje itd - ima ga nemojte da negirate), ali ako hoce da nas nateraju da prihvatimo to da moramo da ih gledamo na ulici dok sexualno opste protiv toga sam. Neprijatno mi je da vidim i momka i devojku da se ljube ko da su u spavacoj sobi na ulici, a kamoli nesto vise.

Tako da podrzavam paradu ako je tu da bi se oni izborili za svoja prava da mogu nesmetano da rade i da funkcionisu (problem brakova i usvajanja dece je nesto drugo - sledeci stepenik), ali ne podrzavam bilo kakvu sodomiju. Ni ja ne drkam na sred trga tako da ne moze niko drugi a da ne zavrsi u specijalizovanoj ustanovi da ga provere.

--- Kraj citata ---
A izvini gde si ti to video, procitao da su pedercine i lezbejke ugrozeni, jesi li ikad cuo da je neko dobio otkaz na poslu zato sto je peder naravno da nisi. To je samo njihova fora da da dobiju ono sto hoce, a hoce prvo paradu, pa posle ce da traze brakove , posle brakova ima da traze decu da usvajaju a posle ce da se jebu na sred ulice i niko im nece moci nista posto su postali mnogo jaki jer ce tad imati vec i svoje ljude u vladi .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju