Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (28/177) > >>

TeH FiLiP:

--- Citat: Spartak  Oktobar 06, 2010, 02:13:53 posle podne ---jebote jel vi radite nesto osim sto kuckate na temi o pederima ?

--- Kraj citata ---

Ma bitno da uzrok problema niko ne dira,parade su samo nuspojava.

Bre Zvone kakav si ti hetero?? 10 oktobar,IDEMO KOLJEMO! BUM BAM :D

Spartak:

--- Citat: Tanja U.  Oktobar 06, 2010, 03:13:31 posle podne ---a što ti onda kuckaš? :)

--- Kraj citata ---

moram da drzim situaciju pod kontrolom

--- Citat: TeH FiLiP  Oktobar 06, 2010, 04:07:21 posle podne ---
--- Citat: Spartak  Oktobar 06, 2010, 02:13:53 posle podne ---jebote jel vi radite nesto osim sto kuckate na temi o pederima ?

--- Kraj citata ---

Ma bitno da uzrok problema niko ne dira,parade su samo nuspojava.

Bre Zvone kakav si ti hetero?? 10 oktobar,IDEMO KOLJEMO! BUM BAM :D

--- Kraj citata ---

Nisam jos kupio katanu :)

sleepy:

--- Citat: ivan.ipsc  Oktobar 06, 2010, 01:25:06 posle podne ---A izvini gde si ti to video, procitao da su pedercine i lezbejke ugrozeni, jesi li ikad cuo da je neko dobio otkaz na poslu zato sto je peder naravno da nisi. To je samo njihova fora da da dobiju ono sto hoce, a hoce prvo paradu, pa posle ce da traze brakove , posle brakova ima da traze decu da usvajaju a posle ce da se jebu na sred ulice i niko im nece moci nista posto su postali mnogo jaki jer ce tad imati vec i svoje ljude u vladi .

--- Kraj citata ---
Ja nisam video i procitao al posto ih poznajem par znam kroz sta prolaze. To nije njihova fora to je realnost. Ako procitamo postove sa ove teme mozemo da zakljucimo da ovde ima ljudi koji bi dali otkaz homo osobi samo zbog njenog sexualnog opredeljenja. Ne moras na mene da se istresas...ja nisam gay..ali kao buduci psiholog ja ne mogu nikog da mrzim, a i ne zelim...tako da i protiv njih apsolutno nista nemam.

A uostalom sta se primate...parada ce se odrzati. Neke budale ce da se zalete da ih pohapse, isprebijace par zena u telu muskarca (i nije neki podvig), ako bas bude sr ubice neku mukicu za koju cemo morati da dajemo pare od poreza za njegov spomenik, da mu se dodeli ulica itd...i indirektno ce pomoci gay-evima. I na kraju oni ce dobiti sta su hteli i dzaba sve ovo.

sasacg:
A sta je tvoj predlog?Da pustimo da se sve odvija kako su oni zamislili?

Jel znas kuda onda to vodi?Setnji ruku pod ruku dva muskarca na sred ulice,ljubakanju istih,brakovima,usvajanju djece...

Ako neko ne stane na put tom ludilu,sve ovo ce poceti da se desava...

Niko nije ugrozen...Ako imaju i malo mozga,sakrice taj svoj poremecaj u svoja cetiri zida...Jer homoseksualizam nije normalni stanje,vec nesto nenormalni i devijantno,cime ne treba da se ponose...

Opet ponavljamo iste stvari po ko zna koji put: odobravanjem i neosudjivanjem ove parade se daje legitimet svim nenormalnim pojedincima i grupama da mohu da traze neka svoja "prava"

Ovo JESTE poremecaj i nenormalno stanje,kojem nema mesta na ulicama,cijem sirenju,promovisanju i velicanju treba stati na put,a ne zatvarati oci kao da se to nas ne tice...

Nadam se da smo jos koliko-toliko normalni i da ce se na taj dan okupiti nekoliko desetina hiljada normalnih ljudi u centru BG-a koji ce zaustaviti setnju poremecenih i pricu o tome jednom za sva vremena...

I muka mi je vise od ljudi koji ih stite,brane i pravdaju to stanje kao nesto normalno...Istima zelim potomke koji ce biti tako "normalni"

sleepy:
Pa ako odes u Iran videces najbolje prijatelje da se drze za ruke dok hodaju :) Sasvim normalna pojava :)

Vec sam rekao prethodno...homoseksualizam nije uvrsten ni u jedan popis oboljenja tako da ga ja ne smatram oboljenjem. O reci normalan mogu da povedem povecu polemiku posto je taj pojam dosta relativan. O pojmu mentalno zdravlje isto...posto definicija mentalno zdrav ne postoji tako da ne mozes da kazes ko je zdrav a ko ne. Mozes da kazes ko nije zdrav al posto homoseksualizam nije definisan kao oboljenje ne mozes nekoga proglasiti bolesnim zato sto je drugacijeg sexualnog opredeljenja.

Inace homoseksualci postoje oduvek, kroz razlicite istorijske epohe razlicito su se prema njima ophodili. Negde je bilo ok i prihvatljivo, negde je bilo zabranjeno. Danas im dozvoljeno da budu sta su i da se jasno deklarisu sta su. Jedini problem je da se malo bolje obezbedi to njihovo pravo da budu gay i da to ne utice na njihov zivot.

Da nas ima vise "normalnih" pa da se zaletimo na tajkune i politicare a ne na homoseksualce posto nas nisu oni usrali al dobro :)

Ovo da zelis drugima da imaju gay decu je lepo od tebe, ne zaboravi moze i tebi da se desi...posto homoseksualce prave heteroseksualci ;) A i sam Jung je rekao da je svaki covek bi...samo je pitanje na koju ce stranu da povuce :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju