Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (30/177) > >>

sleepy:
Dobro necu vise da trolujem nemoj se ljutite XD

Ted Arcidi:
e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primili plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju

Shumadinac:

--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 06, 2010, 05:28:10 posle podne ---e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primilji plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju

--- Kraj citata ---

Sale, ali ono sto je najveci paradoks je to sto bas ta gladna radnicka klasa ponajvise kuka na gay paradu, umesto da gleda sebe i bori se za svoja prava. Jbte, cela Evropa strajkuje i neko iz vana bi pomislio kako je ovde divno i da se samo pederi zale!  ??? ??? ???  Ovde su i sindikati korumpirani, sto je neverovatno!

Stvarno je vlast izabrala odlican termin za organizaciju parade!

Ted Arcidi:

--- Citat: Shumadinac  Oktobar 06, 2010, 05:34:30 posle podne ---
--- Citat: Ted Arcidi  Oktobar 06, 2010, 05:28:10 posle podne ---e pa da sada izadju na ulicu radnici koji nisu mesecima primilji plate, nezaposleni koji cekaju posao 10 godina ili studenti koji cute jer im mame i tate placaju skolarinu od tih istih kredita koje sam pominjao, policija bi ih momentalno rasterala, a ova govna ce obezbedjivati 5000 policajaca i to o drzavnom trosku tj nasem iako je organizator bilo kog dogadjaja, koji obezbedjuje policija u obavezi da snosi te troskove, cak i cenovnik postoji, ali valjda su im i ta prava narusena da ne placaju sto svi ostali moraju

--- Kraj citata ---

Sale, ali ono sto je najveci paradoks je to sto bas ta gladna radnicka klasa ponajvise kuka na gay paradu umesto da gleda sebe i bori se za svoja prava. Jbte, cela Evropa strajkuje i neko iz vana bi pomislio kako je ovde divno i da se samo pederi zale!  ??? ??? ???  Ovde su i sindikati korumpirani, sto je neverovatno!

Stvarno je vlast izabrala odlican termin za organizaciju parade!

--- Kraj citata ---
pa zato sto je vlast kupila mir karticama i kreditima koje ce ljudi  vracati do kraja zivota, a ovo po meni nije parada pedera vec demonstracija sile nad nama od strane vlastikoju smo sami postavili da nas jase i sprovodi sve im se naredi sa strane uz to skidajuci debeo kajmak za sebe.
Parada pedera nije najbitnija stvar,ali je sastavni deo celokupnog ekonomskog i moralnog rasula u koje je ova zemlja zapala.

Sasa Ilic:
Sad sam citao na vestima da ce policija kao hapsiti preventivno ljude za koje misle da ce ici da ruse paradu!!! Najbolje cutati i nepisati nista,mamu im bre jebem vise svima pun mi ih je kurac!! Dokle cemo mi biti vise kurton od Drzave nije mi jasno...Jebala ih vise ta Evropa...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju