Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (35/177) > >>

srebrni vuk:
svaki peder je ili totalni ateista ili satanista  trece ne postoji ...protjerao je Boga i hriscanstvo iz sebe jer u njih ne vjeruje ili se klanja Satani. Nidje nema da se Pravoslavac i ono u sta vjeruje moze 'zakititi' tim gadlukom... pix nakaze sotonska tvorevina... na lomacu

GORAN_ILIC:
Nemojte ljudi ha,ha,ha..... ;D ;D ;D   pa ovo su nam prijatelji sa foruma

Pirat:

--- Citat ---i NIJE PISANJE O OVOME NIKAKV POVIK NA ZLO ILI GOVOR MRZNJE
imamo pravo da se ne slazemo sa tim sta oni rade....ILI NEMAMO?
--- Kraj citata ---
mi imamo pravo itekako da se ne slazemo sa time sto rade , i slazem se u potpunosti sa svime sto si rekao... ali u praksi to nije bas tako... miran antiprotest i da , na kraju krajeva to i jeste civilizovan nacin pokazivanja nezadovoljstva i sukoba interesa, ali ono sto se desilo i sto ce se desiti najverovatnije ponovo , jos ovaj put sa mnogo vise aktera... ce biti nista drugo nego zlo... Mislim svi mi zivimo tesko, neko manje neko vise ali  tako stoji genralno situacija ,  to nije opravdanje na nasilje... ja se nadam da toga nece biti jer ce najebati i jedna i druga strana , OKO CEGA???(da te snimi jedna od onih kurcevih televizija , pa najebao si bato , stobom je zavrsena prica, da te opali pajkan pendrekom po glavi cekaj u urgentnom... )? Da li ce se meni nesto u zivotu bitno promeniti ako izadjem na ulicu i prebijem pedera , hoce li mi biti lakse mozda? Nece...  i ja vrlo dobro znam i slazem se sa tobom da pola ljudi sto price to ubi zakklji da peder ne postoji...itd... da ih ulice Bga nece videti taj dan... znaci prihvatili smo da nas jebu za mnogo teze stvari ... prosuvsi nam pricu o toj magicnoj EU itd...e pa sad jbg , kasno je , sad trpi i cuti... mozemo samo da im napravimo reklamu ... a da se oni prosetaju ulicama gde nema nikoga ni zive duse , itekako bi se zapitali da li su bolesni ili ne... mislim  neka radi svako sta hoce , njegov je zivot u pitanju ... zlatno je pravilo da uvek nagrabuse oni kojima to bas u datom trenutku to ne treba... treba sagledati celokupnu situaciju i gledati malo na stvari iz nekog sireg ugla... i licnog interesa... a pedere ko jebe ... uvek ih je bilo i bice... ako vaspitas svoje dete kako treba i ako ga naucis nekim pravim vrednostima nece sigurno krenuti stranputicama u zivotu , pa ni ovoj...

TeH FiLiP:

--- Citat: srebrni vuk  Oktobar 07, 2010, 09:39:15 pre podne ---svaki peder je ili totalni ateista ili satanista  trece ne postoji ...protjerao je Boga i hriscanstvo iz sebe jer u njih ne vjeruje ili se klanja Satani. Nidje nema da se Pravoslavac i ono u sta vjeruje moze 'zakititi' tim gadlukom... pix nakaze sotonska tvorevina... na lomacu

--- Kraj citata ---

pa ne biras ti u koga ce peder da veruje,niti pop moze da kaze,izbacujem te iz vere jer si peder,vera je nesto sto se ne kupuje i malo je glupo reci da neko nije pripadnik tog "Elitnog" drustva "pravih hriscana" ( :D ) jer radi nesto suprotno od onoga sto ljudksom rukom stvorena crkva kaze.
Ja mislim da je Isus kineska kraljica,pa jesam zato peder ili satanista??

Jbt po toj logici niko onda ni nije hriscanin,jer ako gledamo sta pise u bibliji,99,9999999% hriscana ceka pakao jer apsolutno niko pa ni popovi se ne pridrzavaju komplet onoga sto pise.Znaci jedino su mrtvorodjena deca u raju...a da,i Mormoni :D

Evo recimo ovo tvoje,na lomacu,sta kaze El Biblia za ubistvo? IJU mora da si satanista...Kontas sta pricam

p.s. bzvz komentarisem,al malo mi je glupo da se od org religije pravi elitno drustvo u kome clanovi biraju ko jeste a ko nije pripadnik :D Meni je mnogo vise porazavajuce da se maasovnim ubicama dozvoljava sahrana i sve po hrisc tradiciji,ali ako onaj derpe Elton Dzon gekne,e tu bi vec bila popovska debata ko ce da ga sahrani i gde (jebe mi se za Eltona,cisto kazem koliko je on opasan po mene a koliko lupam Legija recimo,ali Legija je hriscanin najveci jelda ) :D izem ti takvo hriscanstvo,da ne pominjem ove nase popove koji pozivaju fakticki na nemire cim se uakze prilika,bio sandzak, il stagod u pitanju,jebeni idioti se cak i tuku....to apsolutno nije odlika bozjeg coveka niti onoga sto u svojoj biti to Hriscanstvo propoveda.

p.p.s. ja sam cuo da se policija nesto buni oko plata,pa mozda bude strajka i ne bude gejsha parade.

Pirat:

--- Citat ---p.p.s. ja sam cuo da se policija nesto buni oko plata,pa mozda bude strajka i ne bude gejsha parade.
--- Kraj citata ---
to bi realno bilo najbolje i kako treba ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju