Ostalo > Offtopic

Da li ce i Srbija progutati paradu?

<< < (44/177) > >>

sasacg:
Ovo danas je bila porodicna setnja...Sjutra je prava stvar da vidimo koliko ce ljudi da izadje na ulice i zaustavi "paradu"

TeH FiLiP:

--- Citat: igor2806  Oktobar 09, 2010, 08:08:40 posle podne ---jebem li ga ,svako moze odvojit 2-3 h da da do znanja sta srbija misli o tome..

--- Kraj citata ---

pa videcemo sutra...a opet,sve mi govori da ce biti Srbiju bole qrac,pojavice se par stotina navijaca,skinsa i bice carki sa policijom...a ko zna,mozda stvarno bude milion ljudi na ulici sto bi bilo lepo

IGOR_X3M:

--- Citat ---Nije Darvin jedini naucnik Cheesy niti igde pominjem evoluciju

--- Kraj citata ---

1.Pa jbg Filipe kad ne razumes o cemu pricam, a ako bi poceo da nabrajam iz kog razloga spominjem Darvina onda bi se to razgranalo i doslo bi i do medicine i do kanjona Kolorado, i do NASE i pedera itd......

2.Brate ja bukvalista nisam, iako bi bilo mnogo bolje da se te stvari bukvalno gledaju

3.A ovo je naj bitnije u cemu se slazemo i to je poenta price. :)

--- Citat ---samo da napomenem da to dal je neko ucen ili ne nema veze sa njegovom verom ... tj. ne znam odakle to da je svaki intelektualac po difoltu ateista... cak sta vise najveci umovi svih vremena su verovali u Boga...e sad druga je prica crkva kao institucija itd...

--- Kraj citata ---

Bas tako pirat...Njutn, Paster, Faradej itd

Pirat:
[quoteBas tako pirat...Njutn, Paster, Faradej itd[/quote]
Tesla, Ajnstajn...  ma religija je samo jedna od vrednosti koja se dovodi u pitanje ovim sto nas snalazi....svidja mi se ova antiparada koja je bila danas isticuci  porodicu kao najvazniju vrednost u drustvu .... ali pored tolike antipropagande da i dalje ostanu pri tome da se odrzi parada ... sta reci... ako ranije nekome nije bilo jasno , sada su mu sigurno jasne neke stvari...

sasacg:
Treba udariti problem direktno u glavu...Ali poceti i od ovih malih problemcica.jer ako njih pustimo i zatvorimo oci,nagomilace se

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju