Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
sasacg:
Kako mozes da kazes GLUPOST?
Jeste glupost lomljenje grada,ali su malko preuvelicali i to...Sta je slomljeno 2 policijska auta,sediste zutih malko,neki prozor na RTS-u,pola trole...uuuuu katastrofa...
I kako "nije imalo efekta"?Sta je trebalo?da navijamo iz fotelja ili da ih bojkotujemo iz fotelja?Pa da sledece godine bude jos vise izopacenih po ulicama,da upadnemo u letargiju i apatiju i oko ovoga kao sto smo apaticni i briga nas za sve ostalo...?
Ovako kada (nazalost) ima 120 povredjenih policajaca,opsta frka u gradu zbog 200-300 pedera,sledeci put ce da razmisle da li ce zbog stranih govnara i lizanja njihovog dupeta,stisnuti i rizikovati ovako,ili nesto jos gore...
Samo mi je zao sto jos vise ljudi nije izaslo na ulice....
Sad ovo sto rezimski,mada drugih i nema,mediji potenciraju lomljenje,divljanje ili ne znam sta,to se i ocekivalo...Ali treba traziti i kriviti uzrok a ne posledicu...Sta im je ovo trebalo...Zabrana iu kraj!!!Nema dalje price...Pederijada u Srbiji ne moze da prodje!!!
KRAJ PRICE!!!
duh:
Trebao je ceo Beograd i Srbija da izadje a ne samo huligani.
Nesto slicno 5 oktobru ali samo bez nasilja zbog pederske evrope pa bi se i policajci onda pridruzili ne bi imali druge......
sasacg:
E da,kad se lomilo 5. oktobra,to je bilo ok,a ovo danas je huliganstvo?
Kolev Nenad:
otislo je ovo predaleko,cak i na forumu...
sad ce krenuti i politicka prepucavanja...ja sam za lock...
BokY_LA:
--- Citat: sasacg Oktobar 10, 2010, 11:53:51 posle podne ---E da,kad se lomilo 5. oktobra,to je bilo ok,a ovo danas je huliganstvo?
--- Kraj citata ---
x2
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju