Ostalo > Offtopic
Da li ce i Srbija progutati paradu?
Ted Arcidi:
Kao prvo ovo je izrezirano i isprovocirano od strane vlasti,klasicna demonstracija sile, stavljanje narodu do znanja da ih zabole sta vecina misli i da mogu da rade sta hoce.
Kao drugo ko je ta Hilari? Neko moderno vrhovno bozanstvo pa dolazi da nas pegla i udara packe?
Neko pomenu polupani mamograf, jel to bese ono sto se ceka mesecima i sto vecina ne doceka vec umre u medjuvremenu, a odjednom radi punom parom u nedelju u sred demonstracija i to sa natpisom B 92, pa zar nije iz aviona vidljivo o cemu se radi.
Izlozi polupani i krenule kradje kad je policija potinsnula sve sa tih lokacija,zanimljivo zar ne?
Sto rece Sale 5 tog oktobra je sruseno pola Beograda, spaljena skupstina i odnosio je ko je sta hteo,pa cak i oruzje iz policijskih stanica i to je bilo desavanje naroda, a sada su ti isti huligani, selektivna neka demokratija.
Najveca ironija je da su policiju na narod poslali oni za koje smo se tada borili i oni protiv kojih smo se borili, to je valjda to pomirenje Srba ilti udruzeni rad.
Pederi su prosetali pustim ulicama i zadovoljno se vratili u svoje jazbine,u Beogradu je prvi put posle drugog svetskog rata na snazi bio policijski cas, bolnice i zatvori su puni, za sutra najavlljene nove demonstracije radnika u pravosudju, prekosutra docekujemo majku demokratije u Srbiji, bez cijih bombi mi ne bi shvatili sta nam treba...srecna ti demokratija Srbijo i laka ti crna zemlja
etaoin:
Ti sto su lomili i krali,oni lome i kradu uvek kad su prilike za to.Sto se tice mamografa cim je primeceno da je to mamograf prekinut je napad i to dosta pre dolaska policije.Tadicu Gebels ti nije ravan ali Srbija se budi.Da su zabranili povorku nista od ovoga ne bi bilo ali moramo da se pokaze da nismo divljaci.Aj em divljak end aj em praud tu bi.
Deja:
--- Citat: sasacg Oktobar 11, 2010, 01:13:19 pre podne ---Znaci i za taj usrani 5. oktobar kazes isto...Praznoglavi huligani i interesne grupe (mada je ovo i vise nego tacno)?
--- Kraj citata ---
Pa i jeste, sjahao kurta da uzjase murta...
--- Citat ---Ok,samo vi blejite ususkani u svom laznom moralisanju i kenjanju...
--- Kraj citata ---
Da ste svi blejali lepo i niko nista nije pricao o demonstracijima, ne bi dobili ovoliku publiku, ne bi nam truntao Bramerc i Kacin ponovo, mozda ne bi ni doslo do parade.
Kao sto sam 20 puta rekao i Ted bolje objasnio, ovo je sve iscenirao neko, vi ste samo bili pijuni...
Bare:
Svi ce Srbi pod jednu sljivu, dakle zig ne primajte i kad dodje vreme svi sa foruma u planine i to je to!
:)
Spasavajte se sa prijateljima, rodbinom, ortacima, devojkama, ko oce, ko nece ne mora, ovo su poslednji dani ovog prokletog narastaja, bolje biti nece, a gore vreme i svetska vlada tek nastupa, zivi bili pa videli, ko ne veruje, nek proveri.... ;)
I da, ovaj SMAJLI MI BAS NESTO DELUJE GAY!!!!! A vama???
I drago mi je sto necemo u EU, jer ako moramo ovaj izrod ljudski da tolerisemo da bili tamo e onda i ne moramo tamo, izdrzali smo i vece belaje od te EU, samo se narod polakomio na pare i lagodan zivot zbog toga oce u EU, kad nismo imali leba da jedemo radjalo se po 10 dece u nasim kucama, sad kad imamo sve 1-2, pa kako onda da ne propadnemo????
B.M.F:
Bravoooooo Bare ja to pricam vec 10 godina ali niko me ne slusa.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju